Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

18 Yaşına giren kızım için velayet ve erişkin engelli raporunu aynı anda çıkartabilir miyim?

Egeyöresi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar kızım 18 yaşına gireceği için ökgv raporu iptal edilip erişkin engelli raporu alacağımız bilgisini aldım. biraz araştırdım aklıma takılan soruları bilgili birileri cevaplarsa sevinirim.

1-Bu süreçte velayetin devamı kararı da alacağız, Hakim hastaneye sevk verdiğinde bu esnada bu erişkin engelli raporunu da ilave ettirip iki raporuda tek günde halledebilme imkanım var mı sistem izin veriyor mu ?

2- Erişkin raporlarında yeni düzenlemeler olmuş sanırım nisan ayında. Ben evde bakım aylığı aldığım için bu raporda sanırım bununda belirtilmesi gerkiyor bunun yanına ötv muafiyeti gibi haklarıda ekleyebiliyor muyuz bildiğim kadarıyla önceden tik atıyormuşuz artık direkt belirtilmesi gerekiyor gibi bir şey okudum. Bu konuda güncel sistem nasıl şuan?

3-Sürecin hızlı ilerlemesi için önerilerinize açığım.

Üst Alt