Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

17 yaşında lise 3. sınıf öğrencisi birisi EKPSS kuraya katılabiliyor mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan muneza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muneza

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Merhabalar kayınço engelli 17 Yaşında lise 3 sınıf okuyor kuraya başvurabilir mı ?

Hayır arkadaşım Lise Son yani Haziran itibari ile mezun olucaklar ve mezun olmuşlar katılabiliyor...
Yani 1 sene sonra liseden mezun olucak daha sonra 1 sene hazırlanıp 2018 de başvuracak

Uyarayım: 18 yaş sınırı göz önüne alın...

Nasıl katılacak? Yaşında dolayı reşit değil ki...

Yaw arkadaşlar 1998 doğumluymuş 18 yaşında

Şimdi bilgili arkadaşlar katılabilir diyorsunuzda liseyi yarım bırakıyor diyelim çıktı gidecek tabi peki liseyi kaldığı yerden okuyabilirmi sonra pişman olmasın.
Kamu personelleri eğitim durumundan yarı zamanlı çalışma ve eğitim durumundan okuluna devam etme olayı vardır.

muneza pişman olup olmayacağı ona kalmış bi durum sizin sorduğunuz kuraya katılıp katılamayacağı kuraya katılır sonra liseyi bitirir bunda bişey yok

Ekpss kura

@muneza pişman olup efendim bnblise 3.siniftayim 4.sinifi açıktan okuyacam bu sene yani 1 ay sonra kuraya katilicam katılabilir miyim acaba katılan bile lise okul belgesini yoksa 8.si if ortaokul diplomamlami gitmem lazim

Efendim ben lise 3.siniftayim 4.si içi açıktan okuyacam bu sene kuraya katilicam katılabilir miyim acaba katilaam bile ortaokul diplomamı gorurmem lazım yoksa normal okul belgesi mi ......bide kuraya katılacak bile ne zmn sonuçlar aciklaniyor. Ayrıca 19 yaşındayım

Elmas özaltın
Kuraya katılabilirsin. Kura başvuru ve sonuç tarihleri için ösym sitesine bakarsın. Liseden mezun olursan ekpss sınavında liseden girersin sınava.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt