Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

16 yaşındaki kardeşimin üzerine araç alırken noterde yapmamız gerekenler nedir?

ernn

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar kardeşim doguştan yüzde 94 oranında ortopedik engelli araba alımı için bayiyle her konuda anlaştık bize vekaletname verdiler notore gitmemiz gerekiyormuş kardeşim 16 yaşında şimdi anne ve babamın noterde hangi işlemi yapması lazım ? muvafakatnamemi veya bu tür bişeymi yapmak gerek ?yardımcı oluranız sevinirim yarın bayiye belgeyi teslim etmemiz gerek.

Aracın tüm hukuki sorumluluğunu anne ya da babaya devreden bir taahütname çıkartıp, çocuk üzerine araç alınabilir. Bu konuda noterdekiler gerekli yazıyı biliyor olmalılar...

Not: Gelişmeleri paylaşırsanız başkaları için de yararlı olur

Ben %98 engelliyim kızıma benim üzerimden araba almak istiyorum kızım başka bir sehirde yaşıyor benim yanimada geliyor bende biniyorum ama başka sehirde yaşıyor ne gibi sıkıntılar yasar

Araç kızınızın üzerine olur. Ayrı şehirlerde olmanızın teorik olarak bir mahsuru yok.

Üst Alt