Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

16 Aralık 2015'te EKPSS ataması olacak

Bunların hepsi dedikodu ve tutarsız. Aralık sonunda atama olacak sonra mayısta atama olacak? peh peh peh... Haziran'da atama olur ve buna da herkes yetişemez. Herkes (atıyorum) 5 haziranda mezun olmuyor ki. kimi yaz okulunda veriyor, kimi stajını bitiriyor, kiminin bütünlemeleri geç tarihte. Ben kendi adıma 3ncü atamanın da olacağını düşünmüyorum, ilk atamaların mayısta olacağını da.. Seçim vaadi bunlar.

sonunda resmi açıklama geldi herkese hayırlı olsun

evet arkadaşlar devlet personel başkanlığı ekpss hakkında açıklama yapmıştır herkese hayırlı olsun

2014 Yılı içerisinde gerçekleştirilen EKPSS ve Kura kayıtları sonuçlarına göre Aralık ayı içerisinde ÖSYM Başkanlığınca yayımlanacak olan Tercih Kılavuzunda ilan edilecek kadrolara engelli adayların tercihleri alınacaktır.

Söz konusu tercihler neticesinde adaylar ilan edilen kadrolara ilişkin yerleştirme sonuçlarını 16 Aralık 2015 tarihinde ÖSYM Başkanlığının internet sitesi üzerinden öğrenebileceklerdir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Engelli Memur Yerleştirmeleri 16 Aralık 2015 Tarihinde Yapılacaktır

artık şu ösym de 2. atamayı hesaba katıp aday işlemlerinden son sıralamamızı hesaplamamıza izin verse klavuzu da hemen açıklasa ne güzel olur

yaw gozunu sewyım secımden once yapsa bu seferde oy toplamak ıcın yptı dersın sen ne guzel herkese umut verıyo en azından hangı hukumetee bu kadar enngelı alındı yahı

Önemli olan kadro sayısı aceba kaç kişi alacaklar? Düzgün bi alım yapsalarda millet atansa bari...

arkadaşlar kusura bakmayın ama bu muhabbetlerin hiç kimseye bir yararı yok ayrıca siyasetin yeri burası değil A partisi yada B partisi farketmez hepimiz engelliyiz sorulara lütfen bilgisi yada mantıklı dayanaklara dayanan fikri olan insanlar cevap versin.

Asıl soru bu atamada puanlar kaça kadar iner doğu illeri yazılmalı mı ve atamalarla ilgili olarak ikametgah adresinin bir önemi varmı yani ankarada yaşayan birisi ankarada ki atama kontenjanında öncelik hakkı varmıdır?

Bu durumun düzeltilmesi için 1. Atamaların Haziran sonuna alınarak Yeni mezun olacak arkadaşlar mağdur edilmemelidir bu konuda bimer den Akim den yazalım
Ben haberi memurlar nette okudum

kesinlikle haklısın

aylardır 2016 ekpss yi bekliyoruz sınava tabiri caizse köpek gibi hazırlanıyoruz ama bir seçim kampanyasına güme gidiyoruz,çok şanssızız tüm emeklerimiz çakalların rant kavgasına güme gidiyor

adam 2014 te sınava girmiş 3 kere şans ayagına geliyor biz 2016 da giricez ve bir kere bile şansımız olmayacak,yani var diyecekler ama kesinlikle şansımız olmayacak kimseyi kandırmasınlar

bu ülkeden nefret etmemiz için bir neden daha,adamlar seçimlerde oy verilsin diye binlerce kişinin hayalini baltalıyorlar geleceğini çalıyorlar

Arkadaşım bzim derdimiz boşuna mı oluyor ben haziranda mezun olacağıma göre Atamalarda haziran sonunda olması gerekli yeni mezun olacak olanlar düşünlmeli

Bende 2016 lisans olarak gireceğim haziranda mezun olunuyor sınav açıklandı tercihler oldu bitti diyene kadar yetişilir gibime geliyor, yetişmezse ilk tercih yapılmaz ikinci tercih beklenir, yani ölme eşeğim ölme :D

EKPSS ile Binlerce Engelli Memur Alınacak

[FONT=Open Sans]Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Faruk Çelik, Aralık ayında yüksek miktarda engelli alımı için adımlar atacaklarını bildirdi.[/FONT]
[FONT=Open Sans]Çelik, Şanlıurfa’da Balıklıgöl Yerleşkesi’nde kentte faaliyet gösteren 7 engelli derneği başkanı ve üyeleriyle bir araya geldi.[/FONT]
[FONT=Open Sans]Tek tek selamlaştığı engellilerin sorunlarını dinleyen Çelik, partisinin iktidarı döneminde engellilere yönelik çalışmalara değindi. Çelik, engellilerle ilgili çok sayıda pozitif ayrımcılık taşıyan yasal düzenlemenin faaliyete geçirildiğini vurgulayarak, şöyle devam etti:[/FONT]
[FONT=Open Sans]“Engellilere pozitif ayrımcılığı getiren Anayasa değişikliğini getirdik. Bu ve benzeri birçok düzenlemenin amacı engellilerin kamuda, özel sektörde kontenjan tahsisiyle daha çok istihdamını gerçekleştirmektir. Bakınız 2002’de iş başına geldiğimiz zaman 5 bin civarında engelli kamuda çalışırken şu an 42 bin civarında engelli kamuda çalışıyor. Aralık ayında da yine yüksek miktarda engelli alımı için adımlar atacağız.”[/FONT]
[FONT=Open Sans]“ESAS SIKINTI VİCDANLARIN ÖZÜRLÜ OLMASIDIR”[/FONT]
[FONT=Open Sans]Toplumun engellilere bakış açısını değiştirmesi gerektiğini belirten Çelik, kafalardaki engellerin kaldırılmasının büyük önem taşıdığını söyledi.[/FONT]
[FONT=Open Sans]Çelik, engelliye yanlış bakan insanın engelli olduğuna değinerek, şunları kaydetti:[/FONT]
[FONT=Open Sans]“İnsanların en büyük özrü kulağının duymaması, gözünün görmemesi, kolunun olmaması değil vicdanının sesini duymaması, vicdanlardaki körlük. Esas sıkıntı vicdanların özürlü olmasıdır. Onun için bizim kafalardaki engelleri kaldırmamız gerekiyor. Esas engelli kimdir diye soracak olursanız. Kafasında takıntısı olan engellidir. Engelliye kafasındaki yanlış bakışlardan dolayı yanlış bakıp yanlış anlayan insan engellidir. O kendisini sağlam zanneder ama esas engelli o dur.”[/FONT]

@eMeL_eMeL;

Emel Emel hanıma katılıyorum bir kamu kurumunda çalışıyorum kurumda çalışanların %90 nı torpilli ve akraba danışıklı dövüşüklü herkes birbirini tanıyor dahası aynı kurumun başka birimleride akrabalarla dolu kısacası bu kurum aile şirketi gibi ben bu kurumda torpilsiz yerleşen ender kişilerden biriyim ve şu an hala çalışıyorum fakat şunu kabul etmek gerekir ki EKPSS kısmende olsa hala adaleti sağlıyor ama kurumlarda zaten çoktan köşeler kapılmış herşey ayarlanmış malesef çoğu konuda adam kayırmayla iş yapan bir toplumuz kısacası torpil ülkesiyiz bu yüzdende iş bilen değil adamı olan bir yerlere geliyor %90 ı böyle , Böyle oluncada o bir yerlere gelenler aynı sistemin devamını sağlıyor. Zaten kazara bir yerlere gelipte sistemi düzeltmeye kalkarsan hemen fark edilip çıban başı ilan edilirsin kısa sürede de pasif bir yere çekilirsin kısaca yersen lokantası...

[FONT=sans-serif]Merhaba arkadaşlar ben hizmetli kadrosundan daha önce atandım ve çalışıyorum aralıktaki atamada memur olarak tercih yapabiliyormuyum tepki vermeden cevaplarsanız sevinirim....[/FONT]

tercih yapamazsın ösym ile ilşkin kesilmiş oluyor :)

zohre

Bildiğim kadarıyla yapamazsın istersen önceki tercih kılavuzlarını araştır bak. Senin yapman gereken görevde yükselme sınavına girmek ona da herkes giremiyor çünkü belli kriterleri var internetten araştırırsan o kriterleri öğrenebilirsin.

anladım teşekür ederim sağlık olsun bol şanslar :)

koalisyon hükümetinde ne olacağı belirsiz 3. atama olmayabilir. fazla hayallere kapılmamak gerek.

NETBUS

nasıl yapılmaya bilir sen ne içtin bu gün devlet personel bakanlığı boşuna mı yaptı bu açıklamayı

2014 Yılı içerisinde gerçekleştirilen EKPSS ve Kura kayıtları sonuçlarına göre Aralık ayı içerisinde ÖSYM Başkanlığınca yayımlanacak olan Tercih Kılavuzunda ilan edilecek kadrolara engelli adayların tercihleri alınacaktır.

Söz konusu tercihler neticesinde adaylar ilan edilen kadrolara ilişkin yerleştirme sonuçlarını 16 Aralık 2015 tarihinde ÖSYM Başkanlığının internet sitesi üzerinden öğrenebileceklerdir.

Son düzenleme:
zohre

2014 teki sinav puaninizla atandiysaniz tercih yapamazsiniz daha once atandiysaniz memur kadrolarini secebilirsiniz.

Üst Alt