Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

16 Aralık 2015'te EKPSS ataması olacak

Mustafa_33

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
1
19 Ekim 2015 Güncel:

Başbakan Davutoğlu'nun danışmanı ve Ak Parti Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Dr. M.Murtaza Yetiş, EKPSS atamaları için tarih verdi.

Yetiş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "EKPSS engelli ataması 16 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirilecektir. Hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi.

______
Az önce başbakan açıkladı, son atama yılbaşından önce yapılacakmış, eğer böyle bir atama olursa bir ihtimal sınavdan hemen önce de bir atama daha yapılabilir..

Hepimiz hakkında hayırlısı..

http://www.trthaber.com/haber/gundem/basbakandan-engelli-vatandaslara-atama-mujdesi-209883.html

Bakan Faruk Çelik te 16 bin engellinin atamasının yapılacağını söylemişti ne oldu.Seçimden sonra zaten Ak Parti diye bir parti olmayacak.Madem atama yapacak seçimden önce yapsaydı da görseydik...siz hala masal dinlemeye devam edin.

çok şükür atama müjdesini aldık. Peki atanmak için doğu illerini mi yazmalıyız.

Atama takviminde görmemiz lazım bence yoksa hayal kırıklığına ugrayabiliriz

Sınava 2016 yılında girecek arkadaşlara kadro kalmıyor diye söylentiler çıkabilir. Nitekim 2014 yılında ben sınava girerken 2012 yılı 3. atama yapılmıştı öncesinden ve aynı söylentiler vardı. Fakat benim fikrim 2014 1. ve 2. atamada kadro sayıları 2012 atamaları ile çok farklı değildi ve iyiydi. 2016 yılında sınava girecek adaylara da kadro sayısı çok büyük değişiklikler göstermez kanısındayım.

Son olarak 3. Atamalar şimdiden hayırlı olsun.

2016 da gireceklere kadro kalmıyor ? :(

ya kardeşim en son atamadan önce [FONT=ptsans]24 bin 488 boş kadro vardı sanki hepsini bu atama olursa dolduracaklar keşke doldursalar da insanlar bi an önce işine başlasa yol alsa...

4857 iş kanunu:
[/FONT]
http://iskanunu.com/4857-sayili-is-kanunu/245-4857-sayili-is-kanunu-maddeli-metin#32[FONT=ptsans]

[/FONT]
ve yasada engelli %4 olan engelli sayısı en az bu kadrolar dolsa bile bu kurumda sen neden %5 engelli çalıştırıyorsun demezler

Orta ogretim duzeyinde puanlar kaca düşer.

SphiNX 2014 de ekpss girenler şanslı 2016 da gireceklere göre bak seçim meçim derken atamaları yapılacak. 2016 da gireceklere atama olacağını sanmıyorum.
ayrıca devlet kadrolarında da sınır var sürekli al al al dolacak . e böyle bize kadro sayısı azalacak.

boş kalan kadrolar incelensin. hepsi özellikli kadro yani hemşirelik,mühendislik,tıbbi sekreterlik vb meslekler. 2001 , 3001 yada 4001 gibi özellikli olmayan kadrolar değil. 2001 , 3001, 4001 kodlu özellikli olmayan kadrolardan bolca alım olması lazım çünkü çoğu insan alımı olmayan bölüm mezunu.

demek istediğimi anlatabildim mi ; yoksa elbetteki bütün engelli kardeşlerimiz bütün insanların mesleği olsun işsiz kalmasın. :)

Ekpssde 3.Atama mujdesi

Sayin başbakanimiz Ahmet Davutoğlu bey yıl sonuna kadar 3.alımı gerçekleştirdiğini engelli kardeşlerine mujdelerim dedi.
Ben 2. Altında atandı fakat atanamayan kardeşlerim adına çok sevindim

alınacak kişi sayısı önemli

alınacak kişi sayısı önemli

Engelli alımı

Iyi günler arkadaşlar.konuyu dogru bir yere açtımmı bilmiyorum ama size bir sorum olacaktı.

Engelli raporum %70 ilkokul mezunuyum.bu seneki yapılacak memur alımından işe girebilirmiyim acaba. ?
şimdiden teşekkür ederim

ekpss atamaları 16 aralıkta......

EKPSS atamaları 16 Aralık 2015’te yapılacak.

Başbakan Davutoğlu’nun danışmanı ve Ak Parti Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Dr. M.Murtaza Yetiş, EKPSS atamaları için tarih verdi.
Yetiş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “EKPSS engelli ataması 16 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirilecektir. Hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kayseri mitinginde yaptığı açıklamada “Sevgili engelli kardeşlerim, yıl sonuna kadar size yeni bir atama imkanını şimdiden müjdeliyorum inşallah” ifadelerini kullanmıştı.

EKPSS atamaları 16 Aralık 2015’te yapılacak.

[FONT=Roboto]EKPSS atamaları 16 Aralık 2015’te yapılacak.[/FONT]
[FONT=Roboto]Başbakan Davutoğlu’nun danışmanı ve Ak Parti Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Dr. M.Murtaza Yetiş, EKPSS atamaları için tarih verdi.[/FONT][FONT=Roboto]Yetiş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “EKPSS engelli ataması 16 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirilecektir. Hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.[/FONT][FONT=Roboto]Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kayseri mitinginde yaptığı açıklamada “Sevgili engelli kardeşlerim, yıl sonuna kadar size yeni bir atama imkanını şimdiden müjdeliyorum inşallah” ifadelerini kullanmıştı.[/FONT][FONT=Roboto]Engelli Memur Alım İlanları Grubuna katılmak için tıklayın[/FONT]

Verirler 4 bin kadro 2 binine kendi adamlarını alırlar diğer 2 binde kim dek gelirse artık, hayırlısı bakalım....

Sayin emel emel
Engelli kamu personeli alimlarinin nasil yapildigini biliyormusunuz.
Ekpss puani ne ise yarar?
Atama icin puan nasil ve nerede kullanilir.
Bu konular hakkinda herhangi bir bilginiz var mi?
Tahmin ediyorumki sorulara HAYIR cevabi vereceksiniz .

Aksi taktirde 4000 atama hakkinda boyle bir yorum yazmazdiniz

Öncelikle ortaya bir şey atıyorsam eğer herhalde ki cevabım vardır, tahmin ediyorum hayır cevabı vereceksiniz demek nasıl bir ifadedir :D vee misal 4 bin atama dedim yine aynı şeyi söylerim zaman torpil zamanı her yerde var maalesef belli isimler önceden gerekli yerlere gidiyor, şahit olduğum bir çok durum var ki en son bu sınavda bildiğin teyze sınava girmişti ve kaç soru sorulacağını bizlere sordu gerçekten sınava hazırlanan birinin kaç soru ve nerelerden çıkacağını bilmemesi tuhaf değil mi, çoğu insan formalite giriyor sınava, haa hakkıyla gelende elbetteki var keşke herkes hakla gelebilse ama maalesef hakla gelenler azınlıkta, hala ve hala bu tip sınavlarda torpil olmadığını düşünüyorsanız fazla iyimsersiniz!! Ekpss puanı genel anlamda hiç bir işe yaramıyor işkuru sürekli takip ediyorum ama kamu ilanları çok az çıkıyor özel sektör deseniz o içler acısı ama çok iyi yerlerde var yok demeyelim ama onlarda yine bize dek gelmiyor maalesef markete bile başvursanız referans istiyor seni kim gönderdi diyor gerisini siz düşünün.. Ayrıca başka sorularınız da olursa cevaplarım, ancak muhabbete göre bende size sorular sorabilirim :)

EKPSS sınavının ve atamalarında torpil filan yok. Kendini kandırmışsın. Fakat insanları çok saf sanıyorsun hemen sana inanırlar sanki değil mi ? Ha gerçekten torpil varsa. Gerçekten bahsettiğin gibi bir teyze varsa. Neden insanlık görevini yerine getirip kanıt aramadın? Arasaydın kesinlikle kanıt toplardın ve ispatlardın. Torpil varsa bile eksiklik senin gibi görüpte bir şey yapmayanlarda. Ben şahsen hiç bir torpil görmedim EKPSS sınavında.

eMeL_eMeL ekpss puan üstünlüğüne göre atamadır torpil olmaz diyemesemde çok zor diyebilirim. asıl torpilin döndüğü memurluklar açıktan alımlar ile alınan zabıt katibi,infaz koruma memuru,teknisyen,kaloriferci,hizmetli vb. birde belediyelerin alımları torpillidir. çünkü mülakat vardır :)

Csharpci, birincisi kimseyi inandırmak gibi bir derdim yok isteyen inansın araştırsın isteyen inanmasın beni bağlamaz veee kabul etmek gerek ki Türkiye'nin acı gerçeğidir torpil olayı nereye gidersen git bir çok yerde döner, sende bu şekilde kendini kandırmaya devam et, ayrıca kimi kime şikayet edeceksin yapma gözünü seveyim bu ülkede adalet mi kaldı ayrıca şikayet etmediğimi nereden biliyorsun, sadece birini söyleyim kamu kurumundan şükür ki ekpss puanıyla (çok çıkmıyor çünkü böyle ilanlar) bir yere başvuru yapıyorum mülakata katılanların isimleri açıklanıyor içlerinde yüksek puan alan benim ama ne hikmetse mülakatta ismi olmayan biri alınıyor ve bununda haberi verilmiyor bile biz zar zor ona sor buna sor başka birinin kabul edildiğini öğreniyoruz ve sana bir şey diyim mi ekpss isteyen kamu ilanlarının bazıları kişiye has açılıyor takip edersen görürsün bu ilanda öyle bir şeydi, yani diyeceğim torpil her yerde... Ama sen eksikliği bana atmışsın eyvallah da ben en azından ses çıkarmaya tepkimi göstermeye çalışıyorum asıl eksiklik torpil olduğunu gördüğü ve duyduğu halde tepkisiz kalanlar ve halaaaaa bu ülkede torpil yok diyenlerde dikkat et seni baz almadım genel konuştum :)

arkadaşlar bunun hiç tartışması yok.ekpss atamalarında kesinlikle torpil yok.çünkü atananların puanları öysm sitesinde yayınlanıyor.böyle birşey olsa başvuran birkişi kendinden düşük puanlı birini alsalar haberi olur şikayet ettiğinde atama iptal olur.ama emel hanım şu bir gerçek ekpss değilde işkurun yaptığı işçilik alımlarında 2 katı isim gidiyor.mülakat yapılıyor.orda torpil işleri dönüyor.sınava giren teyzenin kaç soru olduğunu bilmemesi onun atandığını göstermez.

Evet bunu burada tartışmanın gereği yok tartışmak konuşmak isteyen özelden yazabilir, lakin isimlerin gerekli yerlere gittiğini daha sonra o kişilerin sınava girdiğini ( formalite icabı ) ve ne hikmetse o kişilerin yerleştiğine şahit oldum şikayet ettik mi evet sonuçlandı mı hayır, yolsuzluk ve hırsızlıkla suçlanan ve hala sonuçlanamayan olayların ülkesiyiz biz sizler ya gözü kapalısınız ya da çevrenizde hiç böyle şeyler duymamışsınız torpil bir kere başladı mı her yere bulaşır, ayrıca mülakatlarda torpilin dönmesi normalse sınavlarda da haydi haydi döner, benim kaç arkadaşım öyle yerleşti yakınları bakan milletvekili sekreteri sınava gir gerisi bizde bir bakıyorsun hop memur şikayet ediyorsun ama zaten güç onlarda kimi kime şikayet ediyorsun, torpil hiç bir yerde olmamalı herkes ne hak ediyorsa onu almalı, ama bizim ülke hak yemeler ülkesi olduğu için tepki bile vermiyoruz artık, vereni de susturmaya çalışıyoruz, sen yok diyorsun ben var diyorum görüşüne de saygı duyarım dediğim gibi uzatmak istersen özelden yaz konu dışı oluyor çünkü, inşallah komik bir sayı vermezler atama için de gerçekten yürekten isteyen ihtiyacı olanlar atansın içinde bizde... Selametle....

Arkadaşlar 2016 ilk ataması 20 Mayıs diye Haber çıktı Yeni mezunlar haziranda mezun

Bu durumun düzeltilmesi için 1. Atamaların Haziran sonuna alınarak Yeni mezun olacak arkadaşlar mağdur edilmemelidir bu konuda bimer den Akim den yazalım
Ben haberi memurlar nette okudum

Üst Alt