Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

16 Aralık 2015'de Atama mı olacak?

arkadaşlar 16 aralıkta atamamı var kurada dahilmi buna bilgisi olan varmı

ekps ye girmiş olanlar tercih yapabileceklermi

Evet beyler atama olacak Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu seçimden önce kayseri mitinginde engelli ataması yapacağız dedi yine seçimden önce 16 aralıkta olacağı belirtildi yani atama haberi bir ay önceden daha eski bir zamanda belli oldu yeni bir haber değil

Lise düzeyinde kpss ye girmiştim 2014 de, yeni engelli raporu aldım 2016 nın ekpss'ine gireceğim de peki bu Aralık taki atamalardan yararlanabilir miyim, saçma gibi ama napalım insan ya olur sa diye demeden de geçemiyor

Tamam teşekkürler, peki forum da kılavuzlar hakkında sorum var onada bakabilirmisiniz

Ya atama derken 16 Aralıkta tercihler başlıyor değil mi ?

Ben o tarihte gerçekleşecek diye biliyorum. Yani o tarihten önce kilavuzlarin cikmasi lazim. Haftaya pazartesi olsa cok güzel olur :)

16 aralık ta inşallah atama olur ammma devlet kurumlarını iyi araştırın derim çünkü belli bir süre orda çalışacaksınız sevmediğiniz bir yer kesinlikle yazmayın!!!!!!

Biri cevap verebilir mi acaba.16 aralıkta atama olacak diyenler tercih işlemleri olacak değil mi? atama derken sanki atamalar oldu sonuçlar açıklanacak gibi bir şey sanacam yüreğime inecek.O kadar takip ediyorum sonu hüsran oması emin olmak için soruyorum rahatlamak açısından...

Evet bende görmedim ama atama diye söylenince insan bi an endişeye kapılıyor bu yüzden emin olmak istedim çünkü daha önce öğretmen atamalarını kaçırdım bazı sebeplerden dolayı şimdi bu tercih süresini de kaçırırsam bende aklımı kaçıracağım.

düz lise mezunu olarak tercih yapacağım 75 puanla 4000 - 5000 atama olsa atanırmıyım

aralığın ilk hftası tercihler yayınlacak, 1 hafta süre verecekler tercihleri yapacağız arkadaşlar.
bilginize

Arkadaşlar facebook sayfasında yorumlarda gördüm.Ya bazıları diyor ki 16 kasımda olmuş tercihler.Şimdi açıklanacak,bazılarıda 3 aralıkta tercihler alınacak diyor.Bir kısmı da 16 aralık tarihi normal kpss ataması için diyorlar ya böyle bişey olur mu kafa karıştırıyorlar.Biz o kadar takip ediyoruz öyle bir şeye rastlamadık birileri böyle yorumlar yapıyor.doğruluğu nedir bilmiyorum ama öyle bir şey olması mümkün değil değil mi ?

Üst Alt