Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların adım adım sgk süreci

Arkadaşlar 18.05.2025 emeklilik için muracatta tahsiste istemiştim emekliliğim 01.06.2025 tarihinnden başladı
Bu sırada muayne ve hastane işlemlerim için GSS yaptırdım 9 ay yatırdım, dün aradılar Şubeye dilekçe verip GSS primlerinin iadesini istememi söylediler.

Geriye dönük GSS primlerini bana ödeyecekler 10.500 lira yapıyor, bilmeyen arkadaşlar GSS ödemeleri geri alınıyor.

Herkese merhabalar,
Bende yaşlılık aylığı ile emekli oldum. E devletten baktığımda henüz ödeme göremiyorum. Ödeme alınca yazarım arkadaşlar.
Haber vermek istedim.
Not: Benim süreç Eylül 2025 de başladı. 2026 Mart in 2. haftası haber geldi. Şükürler olsun.
Darısı tüm arkadaşlarıma olsun.

@Fulya_83, çalışıyor,muyduz yoksa çıkış alarak mı başvuru yaptınız acaba çalışmıyorsanız ve tahsis talebi verdiyseniz toplu ödeme alabilirsiniz e devlette sgk emekli günlük ödeme var oraya bakabilirsiniz hayırlı olsun rahatsızlığınız nedir acaba

Arkadaslar Merhaba

02.03.2025 de basladigim surecim 2 ara karar ile 09.03.20026 da agir duzey ve yaslilik aylogi seklinde onaylandi hastalik dogustan oldugu icin malulen verilmedi ve calismaya devam edecegim.Bugun aradilar ve cikis islemleri icin Tazminat hakedis yazim ile cikisimi yapip baavurumu yapmami istediler
Bekleyen arkadaslarada sabirlar diliyorum

Üst Alt