Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15.01.2015 Saat 12:00 Devlet Personel Başkanlığı Önünde Basın Açıklaması Var

Konular
25
Reaksiyonlar
1
Allah rızası için durumu olanlar gelsin. Ankarada rahat ikin bin engelli vardır. Bunların 50si gelse bizim işimiz görülür. Hazır seçim vaatleri verilmeye başlanmışken çok iyi bir kadro ile dönebiliriz. Allah rızası için gelebilen gelsin.

Evet arkadaşlar bu toplantı gerçekten önemli bu arada engeli maaşınızı da Gündeme getire bilir en azından engelli birey calışıncaya kadar Maaş tan yararlansın bu isteği de Gündeme alırsanız iyi olur.

ayşenur islam cnnde engelli atamaları ile ilgili konuştu ve gerçekten hüsran.. topu dpbye attı, onların bize söylediklerini aynen söyledi. eğer top dpbdeyse, bizde gelin o topa beraber vuralım arkadaşlar. tüm yetkinin dpbde olduğunu söylüyor. bu da, bizim eylemimizi daha da önemli kıldı. gelin, Allah, Muhammed hakkı için gelin.

arkadaşım engelli oğlumu güveneceğim biri olsada keşke bırakıp gelebilsem. o kadar çok isterdimki gelmeyi ve orada birşeyler söylemeyi. bu kepazelikleri bir şekilde duyurmamız lazım . ne demek ya 3 ayda verilen hak edilen 2022 yi gelir düzeyine katmak ve kesmek için saçma sapan bahaneler üretmek . bunu gündeme alan meclise götüren orda oturum açılmasına sebep olup yasalaştıran her kimlerse Allahımın o kişilerin ellerini ayaklarını koparsında. O zaman belki engellilerin ne şartlar altında yaşadıklarının farkına varırlar.

şu halimize bak ya biz buyuz işte bizde birlik beraberlik yok. şu konu ne kadar duyarlı olunup kendimizi parçalamamız gereken bir konu ama nerde. sadece he he tamam diyip geçiyoruz . bu böyle devam ederse bize herşey müstehaktır. şurda şu sizin attığınız o kadar önemli olan paylaşımınıza katılan yok bu kadar duyarsızıs işte biz.

Yarın 15i arkadaşlar, inanan, vazgeçmeyen yürekler eylem yapacak. Durumu olduğu halde gelmeyenler ise hazıra konmaya çalışacak. Eğer bu eyleme durumun olduğu halde gelmiyorsan ve bu eylem sonucunda gerçekten iyi bir kadro alınır sen de atanırsan yediğin, çocuklarına yedirdiğin ekmekten utanmayacak mısın? Tedas editörü bilirsiniz kaynakları çok sağlamdır. Aldığı bilgiye göre bize 2000 civarı kadro ayırmışlar. Nasıl iyi di mi? Evet, süper.

hayırlısı olsun ama ıse yaracagını sanmıyom kac defa basın aCIklaması yapıldı degısen bırsey yok ınsallah ıse yarar uzak yerdeyım katılmak ısterdım :(

şu hızlı treni getirmediler burya bi gelse hergün ordayız ama şuan gelemiyoruz malesef ama ordaki arkadaşlar bi zahmet gitsinler

Yarın ki toplantıda umarız katılım yüksek olur istek lerimiz gerçekleşir

arkadaşlar lütfen yarın dpb önünde olalım özellikle ankarada oturanlar biraz duyarlı olsanız..

arkadaşlar ben bu işi Basına verdim. sadece Cihan Haber Ajansı bu işe duyarlı oldu .. ve ben TVlere ve Gazetelere verdim arkadaşlar Bakım parasının 2022 ye etki edip bir çok kişinin bu maaşının kesilmesi olayını. takip edin tabiiki boş durmayın. arkadaşlar bakın TVlerin tellerini googleden bulabilirisiniz. yeterki isteyin. bu öyle susulacak es geçilecek bir olay değil. Çok kişinin hayatı sönecek.

Bulunduğunuz ilin Cihan Haber Ajansı Muhabirini bulun arkadaşlar. nasılmı bulacaksınız.. Googleye Cihan Haber Ajansı yazın. ve ordan telini alıp durumu söylediğiniz zaman hemen bulunduğunuz ildeki Cihan Haber Ajansı Muhabirinin telini size veriyorlar. ondan sonra arayın verilen numarayı tepkinizi belirtin. gerekenler ondan sonra geliyor zaten... ben genede burada yazayım... CİHAN HABER AJANSI : 0212 4548820

İşte size 3 yıl öncesinden bıkmadan usanmadan uğraşıp amacıma ulaştığım bir bir örnek...

http://www.haber7.com/neler-oluyor-hayatta/haber/927897-bir-yildir-engelliler-icin-mucadele-ediyor<br><br>

Bir yıldır engelliler için mücadele ediyor - Neler oluyor hayatta? Haberleri ben bu iş için uğraştım ve sonunda amacıma ulaştım arkadaşlar. sizlerde adammmmmm sende demeyin uğaraşırsak hep birlikte bunun üstesinden gelip bu kararı alan Hükümete geri adım attıracaz İnşallah.

Bu eyleme destek verelim arkadaşlar. Farklı ad ve yollarla verilen haklar kısıtlanmaya yada daha zor şartlarda vermeye başlayacaklar. Birlik ve beraberlik olmak gerekiyor.

Üst Alt