Sevgili Oturan Boğa, yakında her yeri mahkemeye veriyorsn diye adım çıkacak bu gidişle :lol: bu kadar gülünesi bir durum değil tabi ama hakkaten ben sakin olmaya çalıştıkça daha da delirtiyorlar insanı... hatırlarsan bir mahkememi de zaten yazmıştım. (hala o kararın yazılı metni filan yok ortada bu arada. Ahh bu avukatlar diyeceğim ama...... :roll: :lol: neyse)
ve sevgili Meopius, sürekli gezmem gereken bir iş olabileceğini sanmıyorum. Sonuçta anketörler verileri toplayıp getirecek, bizler de bu verileri analiz edip sonuçta bir rapor hazırlayacağız.(daha doğrusu, başvurabilseydim ve de alınsaydım böyle olacaktı :? ) Ama onlara sorsanız, "belli olmaz, sağa sola yollarız" da diyorlar (hiç böyle sağa sola giden de duymadım ama...) O yüzden ilaç firması gibi değil yani.
Anlamaya çalıştığım şey, yeni kanunun 14üncü maddesine rağmen işyerlerinin her türlü ilan için 6. madde benzeri bir koşul koyması mümkün mü? Daha doğrusu, mümkün olmaması gerektiğini biliyorum ama, bunu denetlemenin ve engellemenin bir yolu olmalı. Tek tek herkesi mahkemeye veremeyiz. Versek bile başvuru süresi zaten 1 hafta-10 günle kısıtlı; o sırada kaybedilen hakkı nasıl geri alabilir ki kişi?