Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

14 yıllık memurum. Kalp krizi geçirdim ve anjiyo oldum. Haklarım nedir?

dantaryen35

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
sayın hocam 14 yıllık memurum 3 yıl once kalp krizi gecirdim anjiyo oldum ve ilac kullanıyorum ozel hastaneden heyet raporum var.bu rahatsızlıgımdan dolayı sahip oldugum haklar nelerdir bilgi verirseniz cok memnun olurum. saygılar...

Sayın arkadaşım.

Kalp krizi geçirmiş olduğunuz için % 10 ile % 100 arasında değişen bir özür oranı alabilirsiniz. Bu oran kalbinizin mevcut durumuna göre belirlenmektedir. (Kalp yetmezliği olması, ekoda EF değerinin kaç olduğu, darlığın devam edip etmediği, göğüs ağrısı olup olmadığı vs. gibi) Sadece kriz geçirmiş olmanız ve ilaç kullanmanızla bir değerlendirme yapılamaz.

Eğer % 40 veya üstü özürlü sağlık kurulu raporu almaya hak kazanırsanız çeşitli oranlarda vergi muafiyetinden, erken emekliliğe kadar muhtelif hakların bazılarından yararlanabilirsiniz. En doğrusu durumunuzu sizi takip eden doktorunuza sormaktır.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt