Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

14. maddeye göre çalıştığım kuruma yeniden aynı ünvanla atanabilir miyim?

reiis

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
arkadaslar kisi halen calismakta oldugu kuruma ayni unvanla tekrar atanabiliyormu

Benim bildiğim, atanamazsınız. Sadece başka sınıflara atama yapılabilecek bu sınavla. Gih memur gih sınıfında tekrar atanamayacak.

şoylede anlasilabiliyor ama emin degilim farkli kurumun gih kadrosuna atanamiyor vs

Bir arkadaşımız 14. maddeyle ilgili şu açıklamayı yapmış ama sizin ne kadar işinize yarar bilemiyorum:
14.madde şöyle;

Örneğin herhangi bir öğretmenlik bölümünden mezun olup memur, vhki vs.. kadrosunda çalışanlar, bu sınav sonucuna göre öğretmenlik kadrosunu tercih edebilir.. Yani mezuniyetinden farklı alanlarda çalışanlar tercih yapabilir..

Öğretmenlik mezunu olup da memur olarak çalışanların gözü aydın.. Tabi alım yaparlarsa...

Yahu kardeşim atanamazsın . Iyi okuyun yönetmeliği , sen bir üst kadroyu kazanırsan atanırsın ,memurken memur olamazsın çünkü zaten memursun

MADDE 14-(1) Halen memur olarak çalışmakta olanlar, başka hizmet sınıfı kapsamındaki kadrolar ile bulundukları kadrolardan farklı olmak kaydıyla mezunu oldukları eğitim programları itibarıyla ihraz etmiş oldukları unvanlara ilişkin kadrolar hariç olmak üzere bu Yönetmelik kapsamında yerleştirme işlemlerine başvuramaz, yerleştirilseler dahi atamaları yapılamaz.
Bu maddeye göre açık bir şekilde ifade edilmiş zaten

çalışamazsın zaten başvuru formunda işaretliceksin memur olduğunu..diplomandaki bölüm açılırsa anca o zamn

reiis;

Bu cümleyi defalarca okudum ama sınava neden girmek istediğinizi hala anlayamadım. Çalışmakta olduğunuz kuruma aynı unvanla atanmak... Tekrar okudum yine anlamadım.. Sebep?

arkadaşımız heralde devlet kurumuna baglı şirkette çalışıyor çalıştıgı işyerine memur olarak girmek istiyor gibi,başka mantıga sıgacak bi soru deil yani okadar klavuzda yayınlananları okuyupta bunları yazmaz okuması yazması olan biri..

bakan açıklamıştı memur olarak görev yapanlar sınava tekrar giremeyecek diye.... öyle hatırlıyorum ben.

kamuda çalışanlar sınava girebilir
ancak;hizmetli iken --memurluğa muhendisliğe-teknıkerliğe- öğretmenliğe vs tercihte bulunup yerleşebilir
yada memur iken----muhendisliğe-teknıkerliğe- öğretmenliğe vs tercihte bulunup yerleşebilir

reiis;

hmm şimdi oldu :) Sorunuzun cevabı, hayır atanamazsınız maalesef..

Üst Alt