Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%100 oranlı rapor ile emeklilik başvurum ne zaman sonuçlanır?

İlkaygzc

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Kadriolojiden %100 engelli raporu aldım ertesi gün sgk ya emekli başvurusunda bulundum. 4 ay oldu Sgk nın sağlık kurulundan dönüş bekliyorum. Acaba tekrar hastaneye sevk gibi karar çıkabilir mi? Uzamasını istemiyorum

@İlkaygzc,

Yeniden hastane olması çok çok çok düşük ihtimaldir. Bugün-yarın neticelenir.

Kömikler gerçekten.

%100 engelli raporumla sgk çalışma gücü kaybı olmadığından red vermiş.

Başvurum engelli emekliliğiydi, şimdi bi üst kurula itiraz dilekçesi aldılar, oradanda umudum kalmadı ya

,KAH 75 ATIM/DK,AKUT İSKEMİK VEYA ARİTMİK/DİSRİTMİK BULGU İZLENMEDİ.

TRANSTORASİK EKOKARDİYOGRAFİ:EF %60 Papiller kaslarda belirgin hipertrofi

izlendi. LVOT'da valsalva sonrasında minimal gradient artışı izlendi. 19.02.2025 tarihli

kardiyak MR sonuçları da göz önüne alındığında non-obstruktif hipertrofik KMP lehine

değerlendirildi. EFOR KAPASİTE > 4 METS KAH EVRE 2 % 30 HT EVRE 2 %20

HİPERTROFİK KMP EVRE 2 %100

100

gecmis olsun
.bende temmuz basinda basvuru yaptım.
ef 36 ile.class 3 kalpyetmezligi,2 stent
hipertansiyon ,seker vs yuzde 68 raporum var.
sizleri gordukce banada olumsuz gelir buyuk ihtimal

@barcan88, 2004 girişliyim 4888 günüm var

@Galiba kuşkudayım!!!, sordum benim rahatsızlığım orta veya hafiftemi olmuyor diye verilen cevap sağlık kurulu bu yönde karar verdi diyip geçiştirdiler.

Halen şok içerisindeyim

Son düzenleme:
%100 engelli raporu olsa bile eğer Maluliyet Tespit Yönetmeliği Ek-1 Hastalık Listesinde yer almıyorsa emekli olamazsınız. Varsa bunu belirtip itiraz edebilirsiniz. Ama Çalışma gücü kaybı %60 altında diye ret'e itirazda genelde yine ret veriyorlar. Son çare mahkeme olur sizin için.

Üst Alt