Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%100 oranında rapor almam EKPSS'ye girmeme engel sayılır mı?
%100 oran verilmesi demek iyileşmesi zor, durumu ağır hasta demek. (kanser, yatalak, hiçbir işini halledemeyen ve ölümcül hastalıklar)
Rabbim yardımcınız olsun ağır bir engeliniz varsa ama tam yüzde yüz rapor almayın derim.
arkadaşlar içimi kararttınız ya benim sorduğum soru ile cevap arasında dağlar kadar fark var... kalp hastasıyım pulmoner hipertansiyonum var ama buna rağmen üniversite okuyorum ... ekpss'ye girmek için rapor aldım hepsi bu ekpss'ye girmek için nereye başvuracağım bu konuda bilgisi olan varmı söylerseniz sevinirim...
%100 rapor oranimi yoksa doktor kesinlik olarak sana rapor verebilirim mi dedi? Cümlede yazilana göre yorum yapmisiz biz. Siz baslik acmissiniz %100 oraninda doktor rapor verecek gibi birseyvyazdiysaniz dogal olarak bizde biraz olumsuz yorum yapmis olduk. Hata sizdeydi anlayacaginiz. Rapor almissanizda basvuru kilavuzunu bekleyin. Sizin baska su an icin yapacaginiz birsey yok.
ömss ye kimler girebilir ...arkadaşlar gerçekten ben hiç birşey anlamadım %40 oranında ve üzerinde rapor alan ekpss ye girebilirse ben neden giremeyeyim yorumlarınız benim bu sınava giremeyeceğimi gösteriyor sanki ama bu haksızlık ...
Arkadasim raporu almissin hayirlara vesile olsun diyeyim. Aldigin raporun üzerinde agir engelli yaziyor mu? Ístihdam isaretli mi yada calisabilir vs. diyor mu? Íyice incelediniz mi raporunuzu? Ve son soru %100 oraninda mi, kac oranli bu rapor?
%100 yazdı doktor ...doktor kendisi de bana dedi senin gibi hastalar çok az sayıda pulmoner hipertansiyonum 80'den aşşağı olsaydı %70 yazacaktı ama pulmoner 80 olduğu için rapor %100 oldu normal insanlarda pulmoner 20 imiş.Sorun çok büyük herhalde çalışamayacağım
Doktor %100 yazdım dedi sağlık kuruluna verdik bugün 10 gün sonra alıcaksın dedi artık ne yazar bilmiyorum ama doktor %100 rapor yazdığını söyledi ...10 gün sonra alıcağım o zaman belirtirim...
Raporunuzu elinize aldiginiz gün buraya hepsini yazin. Calisamaz gibi ibare varsa sorun olabilir. Sinava girersiniz, kazanip atanirsaniz kurum sizi ise baslatir veya baslatmaz bu kurumlarin insiyatifine birakilmis.
abi bendede taşikardi problemi war kalbimde daha dünyada çözümü olan bi teknoloji gelişmemiş ve piyasadaki hiçbir ilaç çare olmuyor alştm dk'de 150-160 rtimiyle yaşamaya bize öldü gömeni yok raporu wermeleri lazım o zaman sana o raporu weren doktorun değerini bil bana bin dereden su getirtmişlerdi
sizin sıkıntınız çok zor olabilir ama pulmoner hipertansiyonum 120 benim bu ne demek biliyor muşunuz? bilmiyorsanız söyleyeyim benim akciğer ve kalp nakli olmam gerekiyor bu ameliyat Türkiye'de yapılmıyor...Viyana'da yapılıyor ama benim 120'yi bulduğu için doktor bana dedi ki ilaçlarla ne kadar yaşarsan ...raporu veren doktor kafasına göre vermiyor her neyse ben ekpssyede girmeyeceğim zaten gerek kalmadı inşallah sizler kazanırsınız...