Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%10 görme oranıyla ötv muafiyeti olur mu?

Cetiner19

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0

Merhabalar
Albinizm hastasıyım ve doğuştan görme kaybım var. Görme oranım %10 aslında ancak devlet hastahanesindeki yetersiz teçhizat ve bilgisiz bir doktor sonucu heyet raporunda oran görme oranı %20 yazıldı ve sonucunda %35 lik bu rapor çıktı. Benim ehliyetim yok ancak abimin yada babamın kullanabileceği ve benim işlerimi yürütebilmem amacıyla bir araç almak istiyoruz ötv indiriminden yararlanabilir miyim? Ve eğer bu oran yetmezse tekrar heyete girip %40 ı geçersem işler değişir mi
Saygılar.

ortopedik rahatsızlık hariç oranınızın 90 ve üzeri olması gerekir

Cevabınız için teşekkürler. Ancak anlatmak istediğim şu
Göz olarak zaten %90 kaybım var
ama totale indirgediğimizde fiziksel olarak %90 engelli olması imkansız değil mi?
Yada şöyle sorayım bu raporu ösym için almıştım. Farklı tür bir rapor mu almam gerekiyor?

Engeli haklarından yararlanma bilmen için en az 40 almanizlazim ÖTV istisnali için nesiz ne aileden biri sizin uzerinizden 90 oranında rapor almadan yararlanamaz o rahatsizlikla imkansız 90 vermeleri ayrıca almiş olduğunuz 40 altı raporla hicbir haktan yararlanamaz sınız toplu taşıma ve indirimli haklardan

Üst Alt