Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

10.04 kodlu ehliyetim var. Başkasının aracına tertibat taktırıp kullanabilir miyim?

criptons

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba :

Aldığıma alacağıma pişman olduğum engelli ehliyetimle alakalı sorun yaşıyorum. Umarım sizlerden biri bu konuda bilgiye sahiptir.

Ehliyetimde 10.04 kodu var aracımın otomatik vites olması lazım ve basit bir aparat takıldıktan sonra araç kullanabiliyorum.
Sıfır bir araç aldım her şey tamam güzeldi fakat malesef sonrasında olumsuz şeyler yaşandı ve şuan büyük miktarda üstümde icra var ve aracım yok. En az 3 5 yıl daha borcumdan ötürü araç sahibi olamıyorum fakat ailevi sebebler ve işimden ötürü de araç kullanmam şart. Ehliyetimi normale döndüremiyorum. Başkasının arabasını kullanamıyorum.

Benim ne yapmam lazım lütfen yardım edin. Araba kiralama şirketlerinden kiralasam yıllık olarak ona tertibat taktırabilir miyim veya eşimin arkadaşımın arabasını kiralama gibi sözleşme vs bir şey ile anlaşıp o araca taktırma şansım var mı? Bu konuda bilgisi olan birisi varsa lütfen ama lütfen yardım etsin çok zor durumdayım :(

Üst Alt