Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 yıllık rapor aldım. Vergi indirim ve emeklilik süreci nasıl olacak?
Vergi indirimi alırsanız,
%61 rapor ile 2.derece vergi indirimi hakedersiniz.
01.05.1997 sigorta girişi ile 16 Yıl 4 Ay 3.760 güne tabi olursunuz.
Vegi indirimini aldıktan sonra emeklilik için başvuru yapabilirsiniz.
Emekliliğe başvurun süresi dolmadan, sonrası sgk'nın kontrol tarihi belirtip belirtmemesine bağlı. Eğer sgk kontrol istemezse vergi indiriminin süreli olmasının önemi yok.
Merhabalar. Babam bugün vergi indirimi için defterdarlığa başvuruda bulundu. 25.12.2014 tarihinde %64 oranla süresiz olarak aldığı raporu var ve diğer şartlarda emeklilik için tamam. Sorum şu olacak rapor yeni tarihli sayılır mı? Babamı tekrardan rapor için sevk ederlermi?
Benim raporumda yüzde 60 sürekli,benide sevk etmeden evrakı işleme koydu inşallah oranımı düşürüp geri göndermezler ise vergi indiriminden faydalanıp erken emeklilik için gün sayanlar kervanına katılacagım.
sırf bu yüzden emekli olmadım 3 yıl önce 1 yıl süreli vergi indirimi sürekli rapor almıştım her sene bu işkence çekilmez diye çok zor rapor çıkartmak sağlığımız zaten elverişli değil birde günlerce ordan oraya koşusturma vs..bu işede çözüm getirmleri gerek bence..