Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1 yıl süreli raporla EKPSS'ye girebilir miyim? Atanırsam ne olur?

directorm

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Acil yardım arkadaşlar...!raporun süresi 1 yıl ...ekpss ye başvurabilirmiyim..başvurursak sınavı kazanınca ne olacak..böyle durumlarda ne yapmalı..?

başvuru süreci ve atamaya kadar süresi devam ederse sorun olmaz ama tercihten sonra raporun biterse sıkınti çünkü atandığın kurum senden tekrar raporunu isticek o sürede gecerliliği biterse ataman yapılamaz

rahatsızlığın nedir? süreli rapor işi sıkıntı yenileyemezsen..ama ben hiç yenileyemeyen görmedim varmı:)

tip 1 diyabet ve tremor dan raporum...Bu hastalıkların iyileşmediğini dünya biliyor...Ama hemen hemen herkese ilk raporları süreli veriyorlar hile aslında bu...İlgili yasada böyle birşey yok...,Ne yapalım bizde 1 yıl sonra gider raporumuzu sürekli hale getiririz...Ama sınava girebiliyormuşum...Şubat 18 rapor tarihi ...Yani 18 Şubat 2015 e kadar geçerli...Bu arada atamam yapılır ...Başka ne problem yaşanır diye düşünüyorum...

Arkadaşlar diyelim ki sınavı kazandık..ama rapor süreli ve en önemlisi uzun süre ayakta kalmayı gerektiren işlerde ve ağır işlerde çalışamaz ibaresi var raporda..raporu yenilememiz gerekir mi.atamamızın yapıldığı kurummu bize raporu yenile diyecek..? Diyelim ki atamamızın yapıldığı kurum yenile dedi..rapor çıkarma 3-4 ayı buluyor bu sürede çalıştırmayacaklarmı bizi..tam bir netlik yok...??bilgisi olan varmı?

Arkadaşlar şu Çalışamaz ibaresi kafa karıştırıyor...ÇALIŞAMAZ ibaresi hiç çalışamamak mı ? Yada örnek olarak Ağır işlerde ve ayakta uzun süre kalınacak işlerde çalışamaz ı da kapsıyormu???

çalışamaz hiç çalışamaz demek ağır işlerde olsa bnm raporda ki gibi agır işlerde çalıştırılamaz yazar ama bende devlet memuru- işçi olur istihdam evet yazıyor

Bende de aynı sizinki gibi yazıyor...bakalım ne olacak..kurum raporu yenile deyince nasıl olacak acaba?? O arada çalışacaz mı rapor çıkana kadar yoksa işe başlatmayacaklarmı?bunlar muamma..

Üst Alt