Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1 yıl süreli engelli raporumu yeniletmek için ne yapmalıyım?

Gpu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben 2013 yılında geçirdiğim trafik kazası nedeni ile sigorta şirketine ibraz etmek için engel raporu aldım sigorta itiraz etti.2017de tekrar aldım buna da itiraz etti.Hakem hastaneden rapor istedi.Biz hakeme gitmeden adli tıp raporu alarak sigorta işini sonuçlandırcağız.

Sorum şu; son aldığım rapor ile ekpss* ye girdim.57 % oranı.1 yıl süreli. Aralık 2018 de bitiyor.süresi dolunca ekpss memur atamalarında kullanabilmek için herhangi bir hastaneden yeniletsem olur mu yoksa sigorta son raporuma da itiraz ettiği için illa hakem hastaneye mi gitmem gerekir.

Merak ettiğim bir şey daha var sigorta itiraz etti diye benim son raporum şu an geçersiz mi? 2. Raporum ile 2018 ekpss Sınavına girebildim ama.
sağlık il müdürlüğü henüz hakem hastaneye sevk yapmadı hakeme gitmek istediğim zamanı benden haber bekliyordu. bu durumda ben bulunduğum ildeki bir hastaneden tekrar rapor alsam, alacağım bu rapora herhangi bir itiraz olmayacağı için kullanabilecek miyim. sağlık müdürlüğü bunları geçersiz sayıp hakem sonucu mu isteyecek, yani sisteme bu raporu işlememe durumu olur mu?

Bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.

Üst Alt