Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1 puan eksik olduğu için araç alamıyorum!?

unalerol

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
%89 rapor ver... %1 i fazla gör...
Akciger bir tanesi iptal dee...
ileri derece skolyoz var de,
Hareketleri kısıtlı dee
sag bobrek yok dee
sol bobrekte taş var de (9mm)

sen hastasın. özürlü degilsin diyerek arac almama izin verme!!

utanmasa bana saglam raporu verecek...

sanki oranlar verilirken hesaplıyıp ta veriyorlar belli bir orana geldimi o gereken bir puanı vermiyorlar

Her şey beklenir, elimde 14 yıldır h sınıfı ehliyet var , 2008 yılında doktor raporda h sınıfı alamaz b sınıfı ehliyet alabilir ibaresi koymuş saçmalığında böylesi işte....

Songül hanım orda bir yanlışlık var sanırım gerçekten enteresan bir durum

SONGÜL HAN. yonetmelikler degisince boyle oluyor. Bendede 16 yıldır %45 rapor vardı... Simdi %89 yaptılar... 2 Sene sonrada taş gibisin diyebilirler.

arkadaşlar oranlarla çok oynanıyor bütün sorunlarda burdan kaynaklanıyor sanırım

% 90 olunca araç alma hakkı doğuyor ya, hah, işte o hakkı kullanamayasınız diye doktorlar -kelimenin tam anlamıyla- pislik yapıyor! Bunun tek açıklaması budur. "Bana % 90 oran verirseniz size vergi indirimli araç hakkı doğacak" deseydiniz, emin olun oran % 99 olarak çıkardı!

6 aydır tam olarak bu konulara egildim, ve anladımki prosedürler arasında bogulmamızı istiyorlar. AB icin getirdikleri bu yasalara ne ulke olarak ne sistem olarak hazırız. Borcumuz oldugu zaman şak diye alıyorlar. bizim alacagımız hakkımız icin bizi şapşalak yapıyorlar... Uygulamaları bilen 3-5 kişiyi bulursan ve sinirden olmezsen hakkını alıyorsun... Sanki kum eler gibi engelli eliyorlar...

Arkadaşlar, benim araç raporumda, H SINIFI EHLİYET ALABİLİR, OTOMATİK VİTES ARAÇ KULLANABİLİR. yaziyor. Ötv'den yararlanabliir miyim... kafam karıştı açıkcası...

Mehba tabiki yararlanabilirsiniz öteveden muaftır yazmiyormu

yazmiyor. kafam karıştı yani.

Arkadaşlar, benim araç raporumda, H SINIFI EHLİYET ALABİLİR, OTOMATİK VİTES ARAÇ KULLANABİLİR. yaziyor. Ötv'den yararlanabliir miyim... kafam karıştı açıkcası...

Sağlık raporunuzda yazılması lazım yinede siz araç alacağınız bayiye sorun onlar yünlendirecek siZi

kelebek hn. benim B sınıfı ehliyetim var. Sanırsam bana ötv degilde H sınıfı ehliyet almam icin izin vermişler. H sınıfı ehliyetide sarta baglayarak otomatik vites kaydıyla izin vermişler. Yani kısaca ben h ehliyet alırsam hem b sınıfı ehliyetim gidecek. hem ötv den yararlanamayacam hemde. otomatikten baska arac kullanamayacam.

Oran % 90 ve üzeri değilse araç alımında vergi avantajından yararlanamayacaksınız. Yani, verilen rapor hiç bir işinize yaramayacak. Onun için verilen raporu yok sayın, asla işleme koymayın. Yoksa başınıza bir sürü iş açarsınız.

H sınıfı ehliyet raporu alırken özel donanımlı otomatik vitesli araç kullanabilir raporu alınırsa vergi indiriminin yüzde 90 ın önemi yoktur yüzde 50.60.70.75.80 fark etmez ile bile indirimli araç alırsınız ama raporunuzda h sınıfı otomatik vitesli araç yazarsa o zaman devreye yüzdenin önemi devreye geçiyor oda yüzde 90 önemi

cok teşekkur ederim arkadaşlar. benim 89 yuzdem. üstüne basa basa soyledim ötv için basvuruyorum diye. Ama yine boşuna koşturduk o kadar zaman. Bi anlamı kalmadı H sınıfı ehliyetinde otomatik vitesinde....

Üst Alt