Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

0 araç alımında özel tertibat projesi artık verilmiyor mu?

ergün1

Üye
Konular
109
Reaksiyonlar
0
yakın zamanda 0 araç alıp,özel tertibat projesini alan (kendisine teslim edilen)arkadaşlarımız varmı?ben aralık 2013 yılında aracımı yeniledim.ancak tarafıma bu proje verilmedi.eskiye göre değişen bir uygulama söz konusumu?

Proje olmadan özel donanımlı araç almak mümkün değil

oturanboğa,sıkıntı şu proje elbetteki yapılıyor,ancak artık size verilmiyor.(2008 yılında aldığım aracın projesi elimdeydi ve satarkende iptal projesini yaptırmıştım)5 yıl sonra satmak istediğinizde elinizde proje olmayacak ve nasıl özel tertibatı iptal ettireceksiniz..bunun bir yolu(yeni bir yönetmelik vb...) olmalı diye düşünüyorum.

Bu konuda güncel bilgisi olan var mı? Sahiden proje araç sahibine elden teslim edilmiyor mu?

öğrenebildiğim kadarı ile,artık projenin aslı araç sahibine verilmiyormuş.bir nüsha vergi dairesine,bir nüshada trafik tescile veriliyormuş.bu nedenle 0 araç satın alan arkadaşların,bir nüshasını(fotokopisini)aracı satın alırlarken bayiden talep etmeleri sonraki sıkıntılı süreç için faydalı olabilir..bunu yapmayanlarda var ise(benim gibi),ikamet yerlerindeki trafik tescilden veya nakil vergi dairesinden fotokopi olarak alabilirler.

Üst Alt