Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurt dışında yaşıyorum. Türkiye'de sağlık güvencesi için ne yapmalıyım?

sessiz77

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
2
daha önce yurt dışında yaşıyordum şu an Türkiye'ye geldi ancak hastaneye her gittiğinde muayene ücreti öderim ekstra ilaç ücreti de ödüyorum genel sağlık sigortam yurtdışı olarak gözüküyor öncesinde de borcum gözüküyor benim şu an %46 engel raporum var ne yapabilirim SGK'ya gittim bana gelir testi yapmam gerektiğini söyledi ancak gelirim yüksek çıkarsa her ay genel sağlık sigortası borcumda yükselecek diye biliyorum ne yapmam gerekiyor

gelirin yüksekse zaten borcunu öde , gelirin yoksa hiç yeşilkart veriyorlar, onun bir tık üstüde asgari ücretin yüzde 3 ü kadar ödeyip, her ay sağlıktan yararlanıyorsun

Gelir test iyaptırmasan bile maaşın bile olmasa çalışmasan bile her ay GSS ödeyeceksin ödemezsen muayene tedavi yok ve borçlanmaya devam. AKLIN VARSA KAÇ KURTUL

Halen şu sisteme el atmadılar yurtdışında böyle değil arkadaş kaç kurtul arkadaşın dedigi gibi benim fırsatım olsa kaçıcam valla yurtdışı pulu daha yeni zamlandi.

Üst Alt