Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yanımda Olmak Zordur Benim

ahmet_hoca

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
yanımda kalmak zordur benim... dengesiz dostluklarım vardır. elimde olmadan sözümü tutamayacağım zamanlar vardır ve bazen zarar vermemek için kendime zarar vere vere gitmelerim vardır.

yanımda kalmak zordur benim... bir anda sinirlenir ve kırarım herşeyi altüst eder ve dönülmez çukurlar açarım arada , bir anda herşeyi yakar yıkar ve geriye külü kalmayan yangınlar bırakırım ve herşeyi bitiririm...

yanımda kalmak zordur benim... yaptıklarımın çoğunu anlamak için zaman gerekir ve anlayamayanlar beni suçlar. acımı içimde mutluluğumu dışımda yaşarım ben ve bir yanardağ misali yüzümde güller açarken içimde volkanlar patlar benim. nolur içimi görmeyi dileme bu ateşin yakamayacağı kimse yok...

yanımda kalmak zordur benim... beni anlamaya çalışmak dünyanın en zor şeyidir çünkü ben bile kendimi anlayamıyorumdur çok zaman

yanımda kalmak zordur benim... çünkü çok ileri adımları tasarlayıp yürürüm ve bunu göremezsen sadece suçlarsın beni....

yanımda kalmak zordur benim... çünkü yaşayan bir ben yokumdur dünyada, sende yaşarım herşeyi. sen kimmisin ?

sen arkadaşımsındır , sevgilimsindir , eşimsindir , düşmanımsındır belki de.

ama beni arama, ben yokum sen varsın.

yanımda kalmak zordur benim bu yüzden gidenlere hep dua eder ve onları onlardan çok anlarım...

ahmet_hoca

Kendi rüzgarımızın estiği yöne doğru gitme özgürlüğü bu çok güzel umarım bunu herkes yakalar.

bu basit bir durum karşısında kokup beni terkeden arkdaşlarıma ithafen yazıldı

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt