Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye'de Engelli Olmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LEYLASIZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LEYLASIZ

Yeni Üye
Konular
0
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar ben adanalı engel tanımayan engelli şair yazar ve söz yazarı alper demir ....

Yayınladım 5 tane şiir kitabından sonra "türkiyede engelli olmak" adlı yeni bir araştırma kitabı hazırlıyorum bu kıtabımda türkiye de yaşayan engelli dostlarımızın karşılaştıkları zorlukları kalemime alıyorum sizlerınde yaşadığı zorluklar varsa lutfen benımle paylaqşın kıtabımda yer

yorukbaba@hotmail.com

slm kadeşim iyi yazıyorsunda bunu okuyan dahada engelli,özürlü olan kişiler toplunda yeriyok ben denizlide kamuda 2004 yılında özürlü olarak işe girdim ama girdiğim günden bu yana yapılmayan kalmadı özürlüsün diye toplumda rencide edildin arkadaşlarımın içinde yüzüne tükürsünler bakımşefimizx şerefsiz kelimeleri kullandı bunlara dayanamadım geçem hafta intihar ettim ama kurtardılar ama bu rezil dünyadan kurtulmak için birileri kendini ortaya atmadıkça düyelmeyecek bu düzen bizleri topluma kazandıracağız diyorlar ama ben inanmıyorum bizleri topluma ezdiriyorlar kolay gelsin.

denizli 20... her ne olursa olsun ne şekılde zorluklarla karşılaşırsanız karşılaşın... İNTİHAR ETMEK çözümmü sizce,
değil ugulamak bunu düşünmek bile zayıflıktır... pes etmektir... başaramamaktır... size verılen emanet cana hor bakmaktır...
edeceğiniz mucadele sız öldukten sonra ne kıymeti olur ki... yaşayarak mucadele edipkazanmak değilmi asıl olan...

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt