Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TSK personeliyim. Engelli raporu alırsam istemesem de emekli edilir miyim?

dundarerhan038

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
mccabe

Devre bana da yeni kanser tanısı kondu. Araç alacağım sağlık kurulu raporu alırsam. Kurum hemen emekli eder mi

38 yaşında astsubay olarak görev yaparken mide kanserine yakalanıp ameliyat oldum. Ameliyat ile mide,dalak ve safra kesesi alındı ve tedavi 3 aylık itirahat raporu ile devam ediyor.
Sorum: Alacağım engelli raporunun kurum a kimin bildireceği?
Raporu alır almaz kurum a hastane gönderiyor mu?
Teşekkür ederim.

Arakdaslar selamlar..Sizlerden ricam bikac sorum var.. 1-Yurtdisi görevinde iken izin aldim ve Mide kanseri kanseri tanısi ile tedaviye basladim.Midem Dalagim ve safra kesem alindi..suan hava değişimdeyim..Arac almak için engelli raporu alsam %90 ile kurumuma bilgi verilir mi? verilir ise TSK emekli işlemi başka Başlatır mı? Çünkü ben emekli olmadan araç almak istiyorum sadece..
2.Sorum ise yurtdışı görevinde iken olan bu olay beni hangi tip emekli eder? Adı malul yada görev malulu gibi..Bilgisi olan aydinlatirsa çok sevinirim.Tesekkurler.

Psikyatri engelli raporu ve emeklilik

3 yildir duzenli olarak okb ve bioplar bozukluk tedavisi görüyorum. Alacagim %40 ya da üzeri rapor ile vergi indirimine bağlı emeklilik şartlarını sağlamak durumunda emekli olabilir miyim?

Üst Alt