Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tecahül-i Ârif(e)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sema
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sema

Aktif Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
5
3maym1.jpg

Teğet geçip bütün anlamları
Salağa yatıyorum :p
Ben bunu hep yapıyorum
Anlam’ıyorum
Anlam’landırmıyorum
Belki de başka bir dil konuşuyorum
Sen de
İstersen anla
İstersen anlam’a

mizaru, kikazaru, iwazaru :)

Semacım:) Ben salağa yatmayı acaip severim:) Bu gezegende salağa yatmak şart savaşçılar için:)
Mişaru, kikaşaru, irawşaru:)

Makara kukara
Kakara kikiri ;) ;)

Kalem

Niye iki de bir üzerini çiziyorlar senin, Serde anarşistlik mi var :)

Bazen en güzelidir anlamamak öğrenmemek bilmemek.. Boşver be etrafında olup bitenleri dostum.. Sen dünyayı yaşamaya bak.. Ben öyle yapıyorum tavsiye edilir:o

Ah keşke her zaman işe yarasa.Çok akıllı olmak bazen külfettir insana.Zor geçirtir hayatı.Ne kadar anlamazlıktan gelsende, analdıklarını boş veremiyorsun.Silemiyorsun..Umarım senin bu kakara kikikrilerin işe yarar canım:)

hodbin, tam üstüne bastın:) Azılı bi anarşistim ben:) En delisinden hem de:)
Gerçi zaten deliyim:)

Valla Semacım bu yazdıkların çok hoşuma gitti:) tatilde aynen uygulayacagım.
makara şamata artıku:)

Melekcim salağa yatma durumu anarşist ruha ters biraz. Ama sağ gösterip sol vurma açısından ideal bi yöntem :p
Medişşş tavsiyene sonuna kadar uyuyorum canım:)
Melikecim kakara kikiriler sayesinde rahatım, bakalım nereye kadar:)

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt