Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tanının değişmesi süreli raporun uzatılmasında bir engel oluşturur mu?

Serhathayal

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar benim engelli raporu bu ay bitiyor yenileyeceğim prosedur değiştimi acaba kronik psikolojik rahatsızlık var tanı sürekli değişiyor ve sürekli farklı doktorlar farklı ilaç yazıyor son olarak yaygın anksiyete bozukluğu tanısı yazmış doktor kaç oran verirler birde borsada 300 bine yakın bakiye var birde tokiden bu ay daire çıktı başkada üzerime bişey yok çalışmıyorumda engelli maaşı tekrar bağlanır mı? Tşklr şimdiden

Borsadaki 300 bin maaşa engel olmaz demi önceden banka hesabları incelenmiyordu şuan hesap hareketleri isteniyormuş galiba beni girdi çıktı çok oluyor

Ben 2014 de iş kazası geçirdiğim için tek göz kaybım var ve sürekli iş göremezlik raporum var 41.2 sonra gözden ve psikiyatri ve şekerden 56 rapor aldım ve emekli oldum sürekli kontrol istiyorlar neden bide enson raporum 71 çıktı bu sene yine kontrol var yeni yasadan etlkilenirmiyim psikiyatri yi karıştırmasam sürekli olurmu raporum teşekkürler

Üst Alt