Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tanıdığım insanlarla karşılaşmaktan ve insanlardan korkuyorum. Hastalığım şizofreni?

bana sigarasına arkadaşlık ediyorlardı görüşmesemde olur

@Tyler D.,

ailem herkese duyurdu şimdi herkes benden için şu şizofreni hastası diyor

Bir arkadaş topluluğunda aralarında bulunan bir şizofren görmedim bugüne kadar. Şizofrenler ya yalnız oluyor ya da arkadaşları da şizofren oluyor

@Ahmet T, Tüm korkularımız bir gün komple geçer inşallah. Sonra bişeyi takmayız kötü anlamda

@Ahmet T, benimde bipolar olduğumu değilde ilaç kullandigimi duymuş mahalleli. Şimdi deli hapı kullanıyor diye arkamdan konuşuyorlar

Sosyalleşme için çaba harcamayın okul iş gibi hayatın akışında olan süreçler size arkadaş kazandırır. Diksiyon ve giyim kuşam, kişisel bakımına özen göstermek sizi karşıdaki kişiye daha güzel gösterir ve iyi bir izlenim bırakır.

Bu cuma randevu aldim. Tüm sorunlarımı anlatacağım. Bakalım ne diyecek doktor.

kasımda da benim randevum var başka hap yaz demiştim zaten bütün hapları kullanmışınız dediler di

@Ahmet T, bende çok ilaç denemesi yaptim. Sana iyi gelen ilaçlar bunlar dedi. Ama 1.5 ay oldu halen semptomları üstümden atamadım. Halen hastayım. Daha önce hiç böyle olmamıştım.

İnsanlar gerçekten zararlı ama asosyal değil de azsosyal olmak iyidir .

3 haftadır ailemden başka insan görmüyordum. Bugün eski oda arkadaşımla buluştuk keyifliydi.

Bende aynı durumdayım hiçbir yere markete ve hastaneye bile gidemiyorum.Tam gideyim diyorum korku başlıyor heyecanlanıyorum.Bilgisayardan sürekli oyun oynuyorum haz falanda almıyorum zaman geçsin diye yani.Zedprex ignis risperdal kullanıyorum.

Akşama kadar evde nasıl canınız sıkılmıyor , hiç anan babanız dürtmüyor mu çık hava al diye , D vitamini felan kalmaz vücutta insan daha da hasta olur

Üniversite başladı. Haftada 3 gün okul, 4 gün kpss kursuna gidiyorum. Mecbur dışarı çıkıyorum, artık iyi geliyor.

Toplumdan/kalabalıkdan korkuyor vede tanıdığım insanlardan kaçmaktayım?
(2.000 yılında kaza ile sağ kulağa darbe almıştım)

az miktarda korku yararlıdır çünkü tehlikeye hazırlık sağlar; ancak orantısız ve aşırı korkular kişinin gelişimini engeller korku, insanın psikolojik bütünlüğü bozulduğunda ortaya çıkan psikolojik ağrı olarak da adlandırılır ve tehlike karşısında dur, düşün, eyleme geç kuralını önerir. ümitsizliğin arka planında da korkunun olduğunu ve yaloma göre insanın dört temel korkusunun anlamsızlık, belirsizlik, yalnızlık ve ölüm korkusu bulunduğunu söylüyorlar.

Şu anda yurtdışındayım ve antipsikotik iğneyi 1 hafta önce aldım.
Aşırı güvensiz ve korku stres doluyom insanlardan kaçıyorum
Hangi ilaç bana iyi gelir gidip eczaneden alayım
yeşil kırmızı reçete falan burada yok istediğim ilacı eczaneden reçetesiz alabiliyorum

Abilify dozu arttıktan sonra insanların arasında tedirgin olmaya başladım. Benim için keyifli olan staj ortamı bu sefer zorladı beni. İnsanlar benimle konuştuğunda kaygılandım. Bu kadar kaygı olmazdı hiç.

@Pickle,

Yanımda tanıdığım insanlar yoksa eğer rahatım ben. Diğer insanlar neyse.

Organik olmayan psikoz a ATİPİK OTİZM de eklendi bu arada.

Üst Alt