Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SSK sicil numarası aynı isim farklı yatırılan primlerin kayıt düzeltme işlemi

Abdullahgns

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba iyi günler ben babam adına bir soru soracağım,babamın hizmet Dökümünü kontrol ettiğimde 98 yılında yatan 160 günlük primin başka ad soyad olarak yatırılmış olduğunu farkettim alo 170 arayıp babam adına bilgi istedim bana yanlış isme yatan primler yatırılan günlerden düşüneceğini söyledi bu çok saçma geldi bunu nasıl düzeltirebiliriz ,bu arada sadece isim yanlış SSK sicil numarası aynı babamın sicili ama isim farklı

Benim sicilimde başkasına ait prim gözüküyordu sgk durumu anlatan basit bir dilekçe verdim düzettiler bana faydası yoktu ama o kişinin belki o günlere ihtiyacı vardır diye düşündüm sizde sgk durumu anlatan bir dilekçe yazarsanız düzeltirler sanırım başka bir sorun yoksa tabi.

Nasıl yani şimdi bu babamın değil de aslında başkasının primi mi oluyor ,onu anlamadım sicil numarası babamın zaten sadece isim farklı

Abdullahgns

bende aynı şey oldu benim sicil numaramda başkasına ait bir isime ait gün vardı büyük ihtimalle o prim size ait değil eski kayıtlar memur hatası yüzünden başkasının primi babanızın sicil nosuna işlenmiş o primlerin size ait olduğuna eminseniz bunu ispat etmeniz gerekiyor o günlerde çalıştığınıza dair yoksa o primler ismi yazan kişiye geçiyor

Anladım ama sicil numarası doğru olduğu için isim yanlışlığı olduğunu düşünmüştüm halbuki,98 yılında olmuş geldi şimdi ispatla nasıl orada çalıştığını , çalıştığı yer şuan varmıdır acaba onu bile bilmiyoruz

Üst Alt