Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sosyal bağların eksikliği ruhsal sağlığı olumsuz etkiliyor..?

mavi_kalem

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
5
Sosyal baglarin eksikligi ruhsal sagligi olumsuz etkiledigini dusunuyorum peki sizler bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz

Kalabalık eş dost sohbet muhabbet ortamında olanların psikolojisi daha iyidir tabii düşünmeye zamanları kalmadığı için yalnızlık bozar .

Hastalik insanin icine kapanmasina neden oluyor, iyice ice donuk oluyor insan. Sonra kendi kendine kurmasi, hatta ozellikle grandiyoz hezeyanlara sahip olmasi kolaylasiyor gibi geliyor dusununce.

@Descartes, buna sevindim. Öyle bir durum var doğrudur.

O yüzden emekli olma abi ☺️
Ben üniversitede okurken tatil olduğunda durumum kötüleşiyordum çünkü üniversitenin sosyal ortamından tatil nedeniyle ayrıldığımda yalnız kalıyordum haliyle hastalıkla başbaşa kalmak durumunda kalıyordum . Şimdi ise mezun oldum ama yalnızlığa alıştım şimdi idare etmeye çalışıyorum .

Son düzenleme:
@Descartes

abi kaç yaşına kadar çalışacaksın bilmiyorum ama bence ölene kadar çalış. emekli olunca insanların canları sıkılıveriyor

Ben 13 yıl tedavi gördüm son 1 senedir tedavi görmüyorum. Hastanedede yatışım oldu. Tecrübelerime dayanarak ve yaşadıklarıma göre kendi adıma konuşuyorum, yemin ederim sosyallik çok önemli. Ben sosyal olduğumda, sorunlarımı çok daha fazla unutuyorum. Ve en son hastaneye yatmamda ki sebep yanlız kalmam ve sosyal olamamdı.

Üst Alt