Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni hastaları gününüzü nasıl geçiriyorsunuz?

@Ahmet T, """hocam araştırdıkça hastalığınız çoğalmıyor mu ?""" diye sormuşsun

Ben araştırma yaptıkça farkındalığım arttı. Kendimi tanıdıkça , insanları da daha iyi anlamaya başladım.

@Descartes, ben 2023 yılında psikoz hakkında her şeyi bilmeme rağmen psikoz olduğumu anlamamıştım.
@Ahmet T ilk kez psikiyatriste gittiğinde halüsinasyon var mıydı?

@Pickle, ben doktora birşeyler anlatmışım ben farkında bile değilim ilk gittiğim doktor çocuk şizofreni olabilir demişti

@Can1963,

Her hastalığın zorluğu vardır benim arkadaşım okbliydi gününün 6 saati kontrol etme ile geçiyor buluşmaya 3 saatte geliyordu aşırı takıntılıyfı

@Descartes, demek istediğim psikozdayken hezeyanların psikozdan kaynaklandığını anlamamak psikozun temel bir özelliği

@Operadaki Hayalet, Her hastalığın zorluğu yoktur diye birşey demedim. Obsesif kompulsif bozukluk'tan psikiyatri bölümünde bile yattım ben ama şizofreni ile obsesif kompulsif bozukluk kıyaslanamaz.

bir insan vesvese verebilir mi ? içimden konuştuğumu çevremdeki insanlar duyabilir görebilir mi ?

bugün çarşıya gittim arkanıza bakın dedim içimden herkes bana baktı

@Ahmet T,

Yok kardeşim, ya sen fark etmeden seslendin, ya geriye dönüp bakmalarını gerektiren başka bir şey olmuştur ya da sen öyle sanmışsındır.

Sabahları çay içerek güne başlıyorum sonra evde yatıyorum volta atıyorum falan öyle geçiyo

@Tyler D., Bi de hayatı çözüyorum

Üst Alt