Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sinirsel işitme kaybına karşı ne yapabilirim?

soldier48

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
https://ibb.co/zhj3q62G (odyo testim)
Herkese kolaylıklar dilerim, emniyette görev yapıyorum. 2018 yılında okulda silah atışı yaparken 2 kulağımda ani işitme kaybı ve geçmek bilmeyen çınlama başladı. Doktora gittim (Tiz seslerde duyu kaybı dedi) kortizon vs uyguladı ama duyu kaybım ve çınlamam geçmedi.
O zamanlar çok kafama takmıyordum ancak artık konuşurken harfleri çıkarmada zorlanmaya, kendimi ifade ederken zorlanmaya hatta okurken zorlanmaya başladım. İşimi ve ailemi çok etkilemeye başladı. Sinir seviyem çok arttı. İşitme cihazı kullandım 2 gün kadar ama hiç fayda etmedi.
Bu yaşadığım durum normal mi acaba konuşurken zorlanmak, cihaz kullanmalı mıyım? kullanacaksam hangi cihazı kullanmalıyım, yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden çok teşekkürler. Ayrıca duyu kaybım hafif mi orta mı nasıl oluyor onu da bilmiyorum.

Son düzenleme:
Dilsizler duyamadıkleri için konuşamıyorlar.Duymanızı çok etkilemiş taklidiniz azalmış diye akıl yürüttüm.Bir kaç yere daha muayne olun isterseniz.

Çok kez muayene oldum testim hep aynı çıktı. istemeden yüksek sesli göreve maruz kalırsam çınlamam çok artıyor. Duyu kaybım az mı çok mu onu da tam bilmiyorum

eren mehmet bozoğlu var instagramda yazın çıkar. o adam çoğu şeyi çözebiliyor arayın ben gitmeyi düşünüyorm

Üst Alt