Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sigortalı işe girdim. Engelli maaşım otomatik olarak kesilir mi, yoksa ben haber mi vermeliyim?

ulaş19

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Yeni sigortalı bir işe başladım engelli aylığı için benim arayıp söylemem mi gerekiyo yoksa maaş otomatik kesilyomu işe başlayalı 3 gün oldu e devlete hala devam ediyo gözüküyo

Sigorta girişi olduğunda sistem direk algılayıp kesiliyor diye biliyorum ceza falan gelsin istemiyosanız bildirin bencede

@vortex33,

işe girip çalışamayıp 3 gün sonra çıkıldığındada bildirmeye gerek varmı yinede ? sigorta girişi yapıldı ama 3 gün sonra çıktım?

@Shamrain,
1 günde maaşı kesilenler var diye biliyorum ama inşallah kesilmemiştir sizinki eğer E-devlet te devam ediyor yazıyorsa hiçbirşey yapmamak daha mantıklı

@ulaş19, Sistem üzerinden görünüyor ama bunu farkedene kadar ne kadar zaman geçer üstünden bilinmez. Sonra devlet sizden aldğınız paraları geri alır, en mantıklısı sizin gidip bildirmeniz olur, en azından ceza ödememiş olursunuz diye biliyorum ben...

Üst Alt