Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK emeklilik başvurusunda ara karar için hastaneye sevk etmiş..?

@limi1,
Benim 4 ay 3 gün oldu ARA KARAR mesajı geldi. Yani olumlu olsaydı bugün emekliydim ama nasip bugüne değilmiş. İnşallah herkes hak ettiğini alır.

@ByMunzur,
SSK ya emekli olmak için gittiğimde, Durum Bildirir Raporu istediler ve beni ilk kez hastaneye sevk ettiler. Aradan 4 ay geçti ARA KARAR dediler. Bakalım gidicem hastaneye ne diyecekler.

Bizim ara karar çıktı tekrar heyete girildi tekrar rapor SGK ya gitti SGK kurulunda bekliyor toplamda 4 ay oldu

@Emre-k,

Sizinki direk emeklilik başvurusu muydu.
Daha önce emekli olup kontrol muayenesi değil yani.

Benimde ayni hersey hastaneye sevk edildim 2. Ayda basladim islemlere saglik kurulu ara karar istedi baska hastaneyede gittim tek hastaliktan benim gozlerde biri hic gormuyor otekisi %70 %80 gormuyor sonra tekrar saglik kuruluna gitti ortalama 4 aydan biraz fazladir bekliyoruz iste insallah 1 sene bekletmezler diyelim.. merak ettigim bu hastaneden cikan sgk kurula giden raporum bir ornegini biz hastaneden alamazmiyiz ne yazdilar ne verdiler bilmiyoruz ki?

Üst Alt