Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Serkan Tandircioğlu Dolandırıcı - Paranızı Kaptırmayın

Konular
73
Reaksiyonlar
76
Herkese Merhaba,

İlgili şahıs Bakü'de yaşamaktadır. Bir süre önce paramızı alarak ürünleri göndermedi. Araştırma yaptığımda ucuz telefon ve elektronik malzeme gönderme vaatlinden bulunup insanlardan para aldığını fakat herkes dolandırdığını anladım. Numarası 0535554786**

Biz yandık siz yanmayın

Basit usul dolandırıcılık bunlar hukuk bunlara hiçbir şey yapamaz. Ucuz etin yahnisi pahalıya gelmiş 😂

Bana da hakkınızda şikayet var uzlaşın diye aradılar

@Death,
Tipik dolandırıcı engelleyin geçin.

Konu sahibine cevap olarak çalıştığım bankanın katında reklam da çalışan çaycı azeri kadın ile molalarda sohbet ediyoruz. Bizim ülkede çok hırsız, rüşvet çok var diyor anlattığı hikayelere bakınca Azeriler'e karşı bakış açım değişti diyebilirim sayesinde. Gürcüler içinde aynı bkun laciverti diyor.

Son düzenleme:
Elçiliği ara bence durumu izah et.Dernek bulabilirsen biraz daha baskı olur.Onların orada bizim gibi.Farklı kökenli falandır.Kulağı çınlar işi varsa devlet petrol yardım parası vermez.

Üst Alt