Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Risperdal anksiyete ile beraber çarpıntı yapıyor!?

Evet düşük dozlarda anksiyete için de veriliyor. Doktor verdiyse işe yarar

Risperdal uyku yapar, iştah açar, cinsel isteği azaltır .

@kerimcan1, sen bana bakma bana yazdı doktor gece yarısı acıkmaktan gına geldi hadi cinsel isteksizliği salla zaten evli falan değiliz .
Yemişim senden gelecek faydayı dedim risperdali kestirip attım doktora bile sormadan bir daha da hayatta yazdırmam beni hiç sarmadı .

Bu ilaçların hepsi cinsel isteksizlik yapıyor herhalde ,zaten hasta insanın yüzüne bakan yok cinsel istek olsa ne olacak

@kerimcan1, takıntı var bende geçmiş takıntısı başka da bir derdim yok ama o da büyük dert hiç sorma .

@Emrekvk,yooo benim yüzüme bakan var valla internetten şuradan buradan bulduğun kadın hasta olduğunu ne bilecek sen söylemezsen hem sanki kendileri çok mu sağlıklı ortalık kendini sağlıklı sanan manyak dolu ne kadar normalmişim diyorum gördükçe.:)

@sokr@t,
Herkesin sorun psikoloji değil ki ,fiziksel sorun olsun bakalım kaç kişi dönüp bakan olcak,çok şekilcilik var toplumda

@Emrekvk, psikiyatriden bahsediyoruz risperdal cinsel isteği azaltır ya da bitirir diyerek zaten fizikselse ona bir şey diyemem .

@kerimcan1, senin ilaçlara karşı direncine bağlı. yeni başladıysan yan etkilerini hissedersin. zamanla alışırsın.

15 sene önce bu maceraya bu ilaçla başlamıştım. 6 mg a kadar çıkmıştım sanırım sonra diğer ilaçlarla şansımı denedik.

@kerimcan1,
Elimde invega yok diye 1 ay risperdal alıp kullandım. İkisi çok benzer ilaçlar.
Ben sakinleşmek için kullandım. En ufak şeyde ağlar durumdayken 1 ay boyunca hiç ağlamadım. Stajımı yaptım bu sırada.

@kerimcan1

Risperdal iştah açtığı için soğudum ilaçtan belki sende farklı etki eder iyi uyku yapıyor buna göre değerlendir tabii doktor daha iyi bilir.

Son düzenleme:
@kerimcan1 rexapin ile birlikte kullanıyordum. Erken uyutmasın diye akşam 10'da içiyordum.
Bu tür ilaçları bu saatlerde içmek lazım ben bi ara sadece rexapini akşam 7'de içiyordum 10'da uyuyakalıyordum

Rexapin kullanıyorum oda aşırı uyku yapıyor aripa desen çok yan etki yapıyor onuda kullanmıyorum başka ne kaldı ki?

@Pickle,

Aksam 10 da uyumak en ideal uyuma saatidir. Düşüncesiz ve art niyetli televizyonlar ve içlerindeki pislikler özellikle diziler yüzünden uyku saatimiz malesef 12-1 arası oluyor. Ve günümüz kötü geçiyor

doktor önerirse Aripa yı bir dene derim

dozuyla ilgili tekrar konuşmanı öneririmm hekiminle

Üst Alt