Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Ya ben tanınin yanlış olduğunu düşünüyorum oyle halusinasyon takip edilme falan yoktu 2014 te özelde kondu tanı sonra devlete gitti Dr psikoz değil dedi cipralex verdi ama kullanmadım intihara teşebbüs edince yatış oldu o ozeldeki doktorun ilaçlarını ailem hastaneye gösterince bu taniyi koydular,intihardan başka bisey yoktu,yanlış olamaz mi@raysel,
Hocam çok yanlış düşünüyorsunuz. iş gerçekten stresli, bu hastalıkta strese hiç gelemez. atanana kadar raporlu atandıktan sonra gerek yok demeyin. gerçek hastaysanız bir yerde patlarsınız. ha soru olarak soruyorsanız o tamamen mem in takdiri. isterse takip eder isterse etmez.ben ilk atandığımda 2. dönem dayanma sınırımı aştım ve patladım, 1 ay istirahat raporu verdi doktor. ama mem hiç sorun etmedi. istese eder mi evet eder.
sadece meraktan sorduğunuzu düşünmek istiyorum. tedaviyi bırakmayın
Hastalıkla ilgili bilgim var ama yorum yapacak statüye sahip değilim. psikoz hastalarında sadece halüsinasyon olmak zorunda değil. hastane yatışlarım sırasında hiç ses duymayıp görüntü görmeyen ama direk şizofren raporuna sahip insanlar tanıdım. ama çok değişik hezeyanlara sahiplerdi ve bu hezeyanlarının farkında değillerdi.Ya ben tanınin yanlış olduğunu düşünüyorum oyle halusinasyon takip edilme falan yoktu 2014 te özelde kondu tanı sonra devlete gitti Dr psikoz değil dedi cipralex verdi ama kullanmadım intihara teşebbüs edince yatış oldu o ozeldeki doktorun ilaçlarını ailem hastaneye gösterince bu taniyi koydular,intihardan başka bisey yoktu,yanlış olamaz mi
Teşekkürler hocam ama ben ekpss den değil normal yoldan atandım şükürHastalıkla ilgili bilgim var ama yorum yapacak statüye sahip değilim. psikoz hastalarında sadece halüsinasyon olmak zorunda değil. hastane yatışlarım sırasında hiç ses duymayıp görüntü görmeyen ama direk şizofren raporuna sahip insanlar tanıdım. ama çok değişik hezeyanlara sahiplerdi ve bu hezeyanlarının farkında değillerdi.
çok geçmiş olsun atamanız da hayırlı olsun hocam. ama her ay doktora gitmenizi öneririm. intihar teşebbüsünde bulunmuşsunuz bence çok dikkat etmelisiniz kendinize. sizin farkında olmadığınız şeyler olabilir burada sizi takip edecek insanlar olmalı hayatınızda . doktorlar kolay kolay rapor vermezler vardır bir bildikleri
edit: normal bir öğretmen ufak bir hata yapsa mazur görülür ama psikolojik engeli olan bir öğretmen daha dikkatli olmalı çünkü hemen bu işe uygun değildir dedikodusu yayılır. sizi zorlayacak olan şey öğrenciler değil bunu unutmayın
hayırlı olsun hocam. çalışabilir raporunuzu aldıktan sonra bu durumunuzu kimse ile paylaşmayın o zaman hocamTeşekkürler hocam ama ben ekpss den değil normal yoldan atandım şükür
Ama evlenirsem evleneceğim kişiyle paylaşmak zorundayım değil mihayırlı olsun hocam. çalışabilir raporunuzu aldıktan sonra bu durumunuzu kimse ile paylaşmayın o zaman hocam
Ama evlenirsem evleneceğim kişiyle paylaşmak zorundayım değil mi
Hastalığımı söyleyip yatisi gizlesem olmaz mı yine sıkıntı olur muBu tamamen ayrı bir başlık konusu. nereden okudum tam hatırlayamıyorum ama evlendiğinde hastalıgını gizlediysen bu boşanma sebebi sayılabiliyormuş. tabi şimdi şartlar daha da değişti evlilik için sağlık raporu alırken karşınıza çıkabilir.