Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz tanısı olan biri öğretmen olabilir mi?

raysel

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
4
Psikoz hastasi geçmişte yatış olan biri normal yoldan ogretmen olabilir mi olursa da ilerde sorun çıkar mi

Psikoz tanisiyla yatış oldu normal kpss ile öğretmen olunabilir mi ,olunursa ilerde sıkıntı çıkar mi

Birşey olmaz . Önemli olan öğretmen olabilir raporu alabilmen gerisi hastalığınla uğraşmazlar. Raporu aldığındaki zamanda iyi olman önemli yoksa doktor sende birşeyler sezerse sana rapor vermeyebilir.
Şimdi iyisin değil mi?

@Üzümlükekim, Kesinlikle doğru söylemiş. sağlık raporunu aldığın dönemde iyi halinde olursan büyük bir avantaj. ben atandığımda ilaç dozum az bir dönemdi. kendimi rahat ifade edebilmiştim ama ona rağmen 4 ayrı psikiyatra ve psikoloğa sevk etmişlerdi. biraz uğraştırdılar ama mesleğe geçme hevesi ve iyi dönemde oluşumla sağlık raporunu almıştım. raporda 1 sene sonra değerlendirme anketi yapılabilir dediler ama meb hiç öyle birşey istemedi.

Üst Alt