Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatriye gideceğim ama kendime bir şey yaparım diye korkuyorum

merakliUye

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Oncelikle dengesiz konu açtığım için hepinizden özür dilerim.

Dogustan gelen aşırı cinsel istek libido yüzünden. Aptal oldum. Sabah namazına gidiyom yine cinsel şeyler kafama giriyo, gitmeden önce kur an okuyorum. Öyle zararlı içkiler sigara vs. Asla kullanmam uzağım. Hatta alerjim var. Kur-an okurken vücut duzeliyo ama biyerde beynim tüm ayetleri unutuyo. geçen sene selctra esmax ve rixper verdiler. Düzeltir diye kullanmaya niyetlendim. Hatta bana bu ilacı atlamışşın dediler ben bı tanesini bile korkudan. Kriz gelir diye bırakmadım. İlaçlar bitti ama nedense. Bu ilaclar ezberindeki namaz sürelerini bile unutturdu. Bu seferde başka doktora gitmek istiyorum. Hocam bende doğuştan gelen aşiri libido cinsel istek sorunu var. Dicem tahrik gibi bişi bazen yemek yiyemiyorum. Arkadaşlar psikiyatri ilacı tekrar kullanmak istiyorum ama bu seferde intihara suruklicek diye fena korkuyorum. Önceki ilaçlar bilincimi kapatiyo duygusuz halsiz yapip nabzida dusuruyo. Hormon tahlili yaptim normal çıktı. Ben sizce psikiyatriye gidersem hayatimin yanlışını yapar mıyım? Bazen ürolojiye de gitmek mantıklı olur mu?

Saçmalamışsın yaşın genç senin yaşında herkes cinsellik düşünür yoğun olarak. Bence konuyu kapattır. Zamanla cinsellik düzelir.

Git te ! Takkıntı bu ve bence psikolojik

Antidepresan kendine zarar vermeye surukler mi? Selectra esmax ve rixper beni mahvetti. Vücudunu tutuyo hiç bişi yapamiyon.

Bipolar tarzı binteshisin varsa ve takıntı birlikte olabilir

@merakliUye,
Anti depresyan kullanıyorsan mani yi tetikliyor bence manide cinsel artış oluyo! Bence anormal Deil sadece atak geçiriyo olabilirsin

Bak doktor kontrolü nde ilac kullan ! Kafana göre bırakma yada başlama! Bu sıkıntılarını sööyle

İlaçları kafana göre bırakıp başlama! Bu söylediğin cinsellik ve takıntı ve korkularını söyle! Doktorlar ayıplamaz kızmaz

@lijepa,
Şuan kullanmiyom ama gitmeyide dusunuyom. Ama ürolojiye gitsem daha mi doğru yaparım diye düşünüyorum.
Karnında rahatsızlık olusuyo, kasılma oluyo gitmeyen bı cinsel istek var. Çocuk yaşlarda normal kabul ettim. İbadet ve herşeyi film izlemeyi denedim. Ben Allah a da inanıyorum. Ama hep kendimi uzuyorum. Sperm vücuttan çıkınca akıl başa geliyo. Genital bölgemden de supheleniyom. Kimseye derdimi anlatamiyorum. Sapık diyip dovecekler diye korkuyorum.

Doktor bişey demez!

Mani ataktan sonra depresyon geliyo doğru zamanda gözlem altında olursun .allah korusun

Son düzenleme:
Çalışıyormusunuz herhangi bir meşgulıyetiniz varmı

Tıp'ta ayıp olmaz. Söz konusu yaşam konforunuzu etkileyen bir etken. Bir üroloji uzmanına gidip sakince derdinizi anlatın.

Libido yüksek tetikleyen bazı etkenler vardır. Örneğin erkeklerde almış oldugunuz gıdalar yiyecekler enerji verici mesela kuru yemişler fındık fıstık muz veya bak reçel kısaca gıdalar kadınlarda ise. Yumurtlama dönemleridir. Genelde onun içindir ki kafanıza böyle şeyler bakmayınız normal yaşamanıza bakın ayrıca kendinize meşguliyet bulun. Bir yerde çalışmış olsanız bunları aklınıza bile getirmezsiniz benden size tavsiye

Obsesyona dönüşmeden kontrol altına almanı tavsiye ederim küçük birşey gibi duruyor ama o işler öyle olmuyor küçücük şeyler çok büyük problemler çıkarabiliyor. Selectra aslında iyi gelmesi lazımdı aslında bu duruma.

Şişme bebek gibi oyuncaklar işinizi fazlası ile görecektir. kuranla hacı ile hoca ile olacak bir şey değil.
Sperm üretiyorsunuz ve onun atılması gerekiyor. Bu kadar basit bir işlem, Spermi içinizde tutarsanız testestoron seviyenizi kontrol edemezsiniz.

Skolyozdan calisamiyorum. Ben bu ilaçlardan önce camide5 vakit namazı kılardım. Sonra daha iyi oliyim diye şeytana uydum gittim psikiyatriye bu ilaclari aldım. Sapık yaptı. Şimdide kendine zarar verme korkusundan alamıyorum. İlaçları kullanırken çok yakln etki yaptı. Ama bı tane bile atlamadim. Selectra 1 ay Esmax ve rixper 3 ay. İlaç bitince uyku yer degistirdi. Sabah uyanirkende sert kasılma olmaya başladı. Yeni oluyo. Okuduğum tüm ayetleri ve süreleri unutturdu bu ilac, anlamadım

@merakliUye,

Cinsel dürtülerin camıyle namazla dua ile alakası yoktur bunu unutmayın

Herkes birşey yazar çizer en doğrusunu hekimler bilir gidip doktoruna anlatınız size doğru ilacı verecektir

Son düzenleme:
Üst Alt