Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri kaydım ve intihara teşebbüs engelli görünmeme ve vize sorununa yol açar mı?

@gakk27, allah allah benim ABD’de bir arkadaş var ona sordum sıfırdan yapılıyor dedi

peki vize başvurusunda vs geçmiş kayıtları söylemesem sıkıntı olur mu vizede falan?

@Jacksonquit, arkadaşım şöyle; bu konudaki bilgim kendi adıma yaptığım benzer sebepli bir araştırmaya dayanıyor, evet sıfırdan kendi seçtikleri doktorlara gönderdiklerini biliyorum ama buradan eski kayıtları göremedikleri anlamı çıkar mı bilemedim. Ayrıca dolduracağın formlarda soracaklarına eminim 'konulmuş tanınınız var mı' şeklinde sorular. Burada da tercih senin elbet ama birden kendini MHRS erişimi olan bir doktorun karşısında bulabilirsin.

Son düzenleme:
@Jacksonquit, net bir cevap arıyorsan sana tavsiyem chatgpt ya da gemini'de gerekirse premium üyelik edinip durumunu ve hedefini iyice anlatman olur. Bu halde bile uygulamalar bir yandan göçmenlik avukatlarına başvurman tavsiyesi verecektir ama en azından kanunlarla uyumlu ve durumuna özel cevaplar alabilirsin.

@gakk27, anladım sağlık için yaptığım araştırmalara göre vize memurları psikiyatri kayıtlarını ztn göremiyor geçen ABD’deki bir arkadaşımla konuştum dedi ki sağlık sigortasını yaptırmak zorunda değilsin (işçi vizesi) vize aldıktan sonra olur o iş dedi bir de green card’ı araştırdım Ankara’daki bir doktora gidiyorsun o muayeneni yapıyor ama eski tanılarını vs göremiyor anladığım kadarıyla kan idrar veriyorsun açılarını yapıyor vs vs

@Jacksonquit, kanadada göçmenlik benim en çok araştırdığım alan. "Sağlık bütçesine aşırı yük getirmemek" temel kural.

Üst Alt