Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri hastanesinde yatma isteği olan var mı?

@Tyler D.,

Ordu görevinde bunlara ek olarak stres atılabilecek olanaklar mevcut. Ben de kışlamı özledim

Şimdi hastanede olsaydım vizit saatiydi sonrasında da koridorda turlardım

Eskiden düşünüyordum ama oranın iğnelerini vurulduktan sonra gözüm korktu zaten tedaviye çok bir şey katacağını düşünmüyorum kişinin kendine zarar verme durumu varsa o ayrı yatması gerekebilir

Üniversite hastanelerinden birinde yatmıştım bayan erkek karışıktı muhabbet ortamı süperdi aynı kişileri ayarlasınlar hemen yatarım .😄

doktorlar bazı hastaları yatırmak zorunda kalıyor ailesi istemezse eğer bütün sorumluluk sizde imzası alıyorlar

@Tyler D., Aman hocam Allah korusun. mart ayında doktorum yatmam konusunda ısrar etti bende tam tersini ısrar ettim bana bir kağıt imzalattı yatırmadı.
hocam hastane ortamı kötü ,hijyen yok,güvenliğin yok heran kavga patlayacak gibi bir ortam. hele madde kullanımından kaynaklı psikoz hastaları varsa tam cennet mahallesine dönüyor kavga gürültü eksik olmuyor

@Tyler D., sigara kullanıyorsan da sıkıntı dakka başı birileri yanına gelip sigara için yalvarıyor. kavganın sonunda kavgayı başlatana öyle bir iğne vuruyorlarki 3 gün kendine gelemiyor adam .ama 3 gün sonra aynı şey devam ediyor. norveç mi isveçmi tam hatırlayamadım ama adamlar bir akıl hastanesi yapmışlar görecen sanırsın 4 yıldızlı otel. bizde maalesef öyle değil

Yatma isteği değilde sürekli uyumak istiyorum. Bedenim işkence görüyor. Siz nasıl yatabildiniz bilmiyorum ama ben gittiğimde berbat durumdaydım.

Yatma kötü ya bazen hastalar birbirine saldırıyor

Bakırköy K2 blokta çok sayıda yatışım oldu . Burada yatan başka arkadaşlar da var mı ?

Fiziki şartları çok ağır. Allah (c.c) kimseyi oraya düşürmesin. Mecbur kalmadıkça...

@Death, Adana ekrem tok da bir haber okumuştum, kadınlar koğusunda bir kadın başka kadının gözlerini oyuyor çıkarıp çiğnedi diye. bazen bazı hastalar tehlikeli olabiliyor ama tabi 1 kişi böyle yaptı diye her hasta öyle diyemeyiz ama insan diken üstünde oluyor

Ortam sıkıntılı.Hala gözümde hastaların birbirini yalaması canlanıyor...

@Descartes,
Benim yeniden oraya gitmem lazım 😄 duygular kontrolden çıkabiliyor. Zaman zaman zihinde bulanıklaşma ve kendimi kaybetme gibi durumlar oluşabiliyor. İnsanın kendine elektrik verilmesi pek hoş değil ama gerçekten Allah kimseyi oraya düşürmesin.

@Ahlakideğer,
Gene beni tekli odaya aldılar, bizim bölümde pek sıkıntılı insan yoktu.

2013 yılında psikoz hastası oldum hiç yatmadım inşAllah hiç yatmam ev daha iyi benim için

@Ben_Claudius,
Adana Ekrem Tok ile alakalı , senin yazdıklarına benzer vukuatlar olduğunu okumuştum. Tehlikeli bir ortama benziyor.

@dgcnn,
:D O zaman Bakırköy'e tekrar yat da gör gününü dermişim """İnsanın kendine elektrik verilmesi pek hoş değil""" derken EKT'yi kastediyorsan bunu, hastanın ve ailesinin rızası dışında zorla yapamazlar

Son düzenleme:
Zorla yapılamaz tabii ki, isteğim aileme zarar vermemek. Demek istediğim insanın ekt olacak kadar ve ilaçların etkisizliği hiç hoş değil. Yanlış anlaşılma olmasın. Kırıcı laf söylediysem özür dilerim. Bu arada ben balıklı rum da ekt tedavisi gördüm. 😄

@Tyler D.,
özlücek başka yer bulamadınmı bende yattım adli piskiyatride hiç özlemiyom orayı

@basari, Benim mutlu dönemlerime geldi insan mutlu anılarını özlüyo işte ondandır

Üst Alt