GRAHAM BELL
Teşekkür ederim Denerim... Ben de saplarından bulgur pilavı yapıyorum
mineuy10
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim Denerim... Ben de saplarından bulgur pilavı yapıyorum
mineuy10
Teşekkür ederim
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Kırmızı Lahanayı ılık suda biraz haşladıktan sonra küçük dilimler halinde doğrayıp, içine mayonez, az da yoğurtla harmanlayıp üzerine baharatlı cipsi ufalarsanız enfes oluyor. (isterseniz biraz da sirke ekleyebilirsiniz.)
Haşhaşlı kekte çok güzel oluyor.
Bunu yaptım, fena olmadı ama; az biraz gibi ölçü birimlerini şu şekilde uyguladım; bir çorba kasesi kırmızı lahana, 2 kaşık yoğurt, 1,5 kaşık mayonez, 6 tane baharatlı mısır cipsi. İyiydi ama ölçüler farklı olsa daha iyi olur mu bilmiyorum ki.
bunu bende cok yaparimseverek yerizYoğurtlu salatalar iyi oluyor hemen hemen bütün sebzelerden yapılabiliyor.. ben havucdan çok sık yapıyorum. Rendenin iri tarafıyla rendeliyorum üstüne bir yada iki yemek kaşığı zeytin yağ ocağa koyuyorum kısık ateşte pişiriyorum. Sarımsak yoğurt ceviz ile terbiyeliyorum çok güzel oluyor. Bazen kabakla karışık yapıyorum ikisi uyumlu iyi bir tad oluyor..
Güzel bir salata tarifi de benden gelsin *
Coleslaw Salata
Orta boy lahananın çeyreği
2 orta boy havuç
3-4 yemek kaşığı haşlanmış mısır
SOS Malzemeleri
İsteğe bağlı 1 diş sarımsak
1 yemek kaşığı elma sirkesi
1 yemek kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı tuz
2 yemek kaşığı limon suyu
4 yemek kaşığı dolusu mayonez
2 yemek kaşığı dolusu yoğurt
Lahanayı ince ince kıyalım geniş bir kaba alalım.
Havucu rendeleyip ekleyelim. mısırı ekleyelim.
Sos malzemelerini bir kapta iyice karıştıralım.
Sosu lahanalı karışıma ekleyip iyice karıştıralım.
Çok lezzetli bi salata oluyor
Havuçlu, tarçınlı kek tarifi verebilecek olan var mı? Tavlamam gereken birisi var da.
henüz kimseyi kandıramadım bu kekle, umarım bu tarifle başarabilirim.
kek yiyip tavlanacak sisko kizida sen begenmezsin simdiHavuçlu, tarçınlı kek tarifi verebilecek olan var mı? Tavlamam gereken birisi var da.
cunku arkadas eskisehirlikoprubasi delikanlilari romantik olurKek ile kız tavlamakğ¤ bayâ ilginçmiş. Böyle orijinal fikirler neden hiç aklımıza gelmedi acabağ
Kek ile kız tavlamakğ¤ bayâ ilginçmiş. Böyle orijinal fikirler neden hiç aklımıza gelmedi acabağ
cunku arkadas eskisehirlikoprubasi delikanlilari romantik olur
Aslında gitar falan daha etkilidir ama olmadı kekle idare edeceksin...
Aslında gitar falan daha etkilidir ama olmadı kekle idare edeceksin...
Gitar sadece belli yaş grubuna kadar etki eder ama kek öyle mi
Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer derler. Demek ki kızların kalbine giden yol kekden geçiyormuş. Ben boşuna San sebastiyan tarifiyle uğraşmayayım. Gerçi o da kek sayılır.
nasıl bsey bu san sebastıan bıze verırmısın tarıfı
malzemeler ucuk fıata gelmezse bı deneyelım bızde
nasıl bsey bu san sebastıan bıze verırmısın tarıfı
malzemeler ucuk fıata gelmezse bı deneyelım bızde
yani lisede hadi üniversite de diyeyim bir erkeğin gitar çalabilmesi çekici gelebilir ama sonrasında ıhh
.
4 gitarım var.