Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ostegenis imperfekta (cam kemik) rahatsızlığı ile emeklilik için yeterli tanıyı alabilir miyim?
@habibe68, Kontrole gittiğiniz doktorunuza hiç sormuş muydunuz hata olabilme ihtimaline karşı. Gözümden kaçmadıysa Hastalık listesinde ben göremedim. Yani neye göre hafif orta ağır tanı var onu da bulamadım.
@habibe68, Sene başından itibaren engelli emeklilik sistemi değişti. Artık oranlara bakılmıyor, birden fazla hastalıkda oranlar toplanmıyor. Hafif tanı aldıysanız onun şartlarını yerine getirdiğinizde emekli olabilirsiniz.
Habibe hanım sadece cam kemik rahatsızlığı mı var sizde haricinde işitme ve görmede sorun yaşıyor musunuz ? yani bu tanıyı sadece tek hastalığa bakıp mı verdiler ?
@umetinn, @OturanBoğa nın hazırladığı tablo olduğu için tüm tarihlere dikkat etmemiştim. Siz söyleyince baktım evet çoğu yerde mantıksız gelsede dediğiniz gibi görülüyor birinden biri yanlış ama hangisi bilmiyorum.
Emeklilik için başvurdum raporumda ortapedi tranvoloji hafif düzey yazmış red gelmis benim hastalığim endokrindi neden endokrinin puanı verilmemis çoğunluk endokrin olması gerekirdi
Bir yıl önceki raporumda 56 idi şimdi kaç verdiler göremiyorum ama sadece ortapedi hafif düzey yazmış yüzde 50 endokrin ortapedi 6 vermişti daha önceki raporda
Anladım. Fizik tedaviye muayene oldunuz mu onu sormak istedim. Ortopedi doktoru bacakta kısalık varsa bir oran yazıyor. Eklem açıklığı, hareket kısıtlılığına fizik tedavi oran yazıyor.Hareket kısıtlılığı varsa oran düşük. Diğer rahatsızlığınızı bilmiyorum.