Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Okb nedeniyle %40 rapor alabilir miyim?

boldenon

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Hocam merhaba

yaklaşık 5 yıl önce okb tanısı kondu üniversite hastanesinde tedaviye başladım ilk 4 yıl üniversite hastanesinde tedaviye devam ettim daha sonra araştırma hastanesine yatışım gerçekleşti 22 gün hastanede yattım ve ekt tedavisi uygulandı sonra 7 ay araştırma hastanesinde tedaviye devam ettim

bugün araştırma hastanesi heyet doktoruna muayne oldum hastalık sürecimi anlattım o da anlattıklarımı not aldı doktorumun adını kullandığım ilaçları sordu fakat herhangi bi belge rapor vermedim
2 ay sonra için heyet toplantısı randevusu verildi üniversite hastanesindeki tedavi sürecim kayıtlarında gözükür mü %40 rapor alabilir miyim

@Rodin romanovic,

Hocam peki herhangi bi belge veya rapor vermedim üniversite hastanesindeki geçmiş tedavim sistemlerinde gözükür mü sonuçta üniversite ve devlet hastanelerinin randevu sistemi farklı yani araştırma hastanesindeki doktor üniversite hastanesindeki tedavi sürecimi görür mü

Onu bilmiyorum maalesef benimki devlet hastanesiydi.Orada tedavi gördüm 1.5 sene.Sonra çıkardım raporu.

@boldenon, Normalde OKB için fazla puan verilmiyor ama sizin tedaviniz hem uzun süreli hem yatış hem ekt var büyük ihtimalle %40 oran alırsınız.

Tedavi geçmişinizi görürler büyük ihtimalle olmazsa tedavi gördüğünüz hastahanelerden durum bildirir yazı isteyebilirler yatış yapıldığında taburcu olurken epikriz vermediler mi onun çok faydası olur.

E nabızda epikriz bilgilerim kısımı var oraya bakın bakalım bir şey gözüküyormu.

@kara duman,

Hocam yatış yaptığım hastanede rapor başvurusu yaptım sadece yatıştakn önceki üniversite hastanesi tedavisini görürler mi onu merak ediyorum

Ve e nabızda epikriz gözükmüyor ama yatış yaptığım hastanede engelli raporu başvurusu yaptım beni muayne eden heyet doktoruna da yatış yaptığımı ve ekt tedavisi olduğunu söyledim o da bilgisayara not alıyodu ben anlatırken

@boldenon, Ben o kısımı yanlış anlamışım o zaman hiç sorun olmaz daha önceki tedavi gördüğünüz hastahanede ki süreci göremeseler bile yatış ve ekt nin rapor başvurusu yaptığınız hastahanede olması engelli raporun almanız için yeterli anlatmasanız bile görürler zaten ama anlatmanız iyi olmuş.

Yani %40 alma ihtimaliniz çok yüksek ihtimal.

Rabbim şifalar ihsan eylesin. Okb den iyileşen görmedim bu zamana kadar, sizler ilk olursunuz inşallah. Rapor alabilirsiniz , zaten 40 dan fazlada vermezler. Emekli vs olamassınız bu rahatsızlıltan. İnşaallah sağlığınıza kavuşursunuz. İş hayatınız var mı bilemiyorum. Çalışabiliyorsanız rapor almanızı önermem, bir işe yaramıyor.

@Boşasaymayirmibirharf,
Malesef çalışamıyorum bi iş yerinde en fazla 1 sene durabiliyorum bi yere gideceğim gün sabah saat 3 te uyanıyorum geç kalma korkusuyla bazı dönemler iyileşecek gibi oluyorum sonra tekrar başa dönüyor takıntılaırm fazlasıyla geri geliyor önceden sadece hijyen takıntım vardı şuan kontrolcülükte başlamış gece uyumadan 10 15 sefer fırını muslukları ışıkları kontrol etmeden uyuyamıyorum teşekkürler dualarınız için

Tekrardan geçmçş olsun. Bizlerde öyle idik kısa süreli olurdu iş hayatımız . Şuan öyle bir sorun kalmadı, ile bile gidemiyoruz. :):)
İş hayatımız yok yani. Okb olupta çalışabileb arkadaşlara imreniyorum. Nasıl becerebiliyorlar. Kafayı yiyorum işte kontrolculuk , sayma , temizlik vs.

Şuan iş yok hüiç yok. Yatış. Para yok pul yok. Yapacak birşeyde yok.

Şuan ilaç vs içmiyorum. Rapor verdilerdi bir halta da yaramıyor. Sigortam da yok. Primde ödeyemem. Borç yazılıyor. Muazzam planlarım, hayallerim var ama istek yok. Hep erteliyorum.

Üst Alt