Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OGM engelli idari büro işçisinin özlük hakları nelerdir?

berke26

Üye
Konular
65
Reaksiyonlar
361
İşkur kurasından OGM engelli idari büro işçisi kadrosundan ismim çünkü. İnşallah mülakatı da kazanırsam kendi şehrimde göreve başlayacağım. Aynı zamanda şu anda bir kamu üniversitesinde düz memurum. Kendi şehrime tayin hakkımın olmaması ve birçok konuda rektörlüğün ve dekanlığın sıkıntı çıkarması sebebiyle bu kuruma işçi kadrosundan girmek istiyorum. Sizce pişman olur muyum? Maaşı ne kadardır? Özlük hakları nelerdir? Haftada kaç gün ve günde kaç saat çalışırım? Saha işi yaptırırlar mı, yoksa hep masa başı iş mi yaparım?

büro dediğine göre masa başıdır ,işçiler şuan memurdan daha fazla kazanıyor

Dostum ben de şu an bir bankada çalışıyorum ve kurada asıl kısımdayım aynı düşünceler kafamın içerisinde pişman olur muyum? Öğrendiğim kadarıyla 8-17 çalışılıyor ve 5 gün hafta sonları, bayramlar falan tatil normal memur mantığı ve idari büro görevlisi olarak geçiliyor o yüzden hep bürodasın saha görevin yok. Maaş bandı da yani çok kişiden farklı bilgilerle ortalama 40-45 olacakmış

@alpceliiik, Maaş dışında yol parası, yemek parası, belli periyotlarda veriler ikramiyeler vb. toplanıp aylık olarak maaşa eklenirse maaş tahminen ne kadar sayılır? Bir de memurluğa göre avantajı ve dezavantajları nelerdir?

@berke26, Ben de bizzat bilgi sahibi değilim senin gibi kurada adı çıkanlardanım kendi araştırmalarımca söyleyebileceğim şey şu olur: Yol parası direkt maaşa ekleniyor diye biliyorum miktar hakkında bilgim yok, yemek parası işçi sözleşmesinde varsa verirler yoksa kendin gideriyorsun diye biliyorum, 3 ayda bir tediye 6 ayda bir de ikramiye olduğunu duymuştum. Yani söylediğim gibi net bilgiler bende de yok öğrenebilirsem bir şekilde tekrar sana da bilgilendirme yaparım. Memurluğa göre avantaj olarak duyduğum işçi sözleşmesinden kaynaklı maaşların daha yüksek olabildiği, farklılık olarak da memurlar 657 e tabii işten çıkarımları olmuyor çok ağır suçlar işlemediği sürece aslında çok büyük farkları yok OGM lojmanlarından sadece memurlar yararlanabiliyor diye biliyorum ekstra olarak.

Üst Alt