Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurum. %75 raporum var. Emekliliğim ille de malulen mi olmalı?

gizzo12

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba raporumu yeni aldım bu yıl ve sistemde gözüktü hemen
benimde bir sorum olacak kuruma girdikten sonra engelli oldum devlet memuruyum yüzde 75 oran cıktı erken engelli emeklilik talep ettim kurum yazıları hep malul olarak gidiyor ama sgk 5510 SK geçici 4 md 6 fıkra gereği 16 yıl hizmet ve 5760 gün halinde emekliye şevki uygun demiş umarım malulen emekli etmezler sizce erken engelli emekli mi olacağım malulen mi anlamadım

Benim 19 yıl 7 ay hizmetim 7000 güne yakın primim var ama raporum yüzde 75 devlette emeklilikte yüzde 60 üzeri malul ama ben erken engelli emeklilik istedim inşallah kabul olur bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim teskkurler

gizzo12
Sanırım sonradan engelli oldunuz. Benim şartlarımda 16 yıl 5760 gün olarak belli oldu, bende sonradan engelli oldum. Sanırım bizim 2 yolumuz var bunlar malülen ve engelli emeklilik. Bende malülen emekli olmak istemiyorum. Engelli emeklilik 0 kilometre araç sayılır malülen emekliliğin yanında.

KAÇ YILINDA GİRDİNİZ Kİ KAMU YA(Memurluğa)

gizzo12

SGK yazısında geçici 4. madde atfı varsa malulen değil erken Yaşlılıktan emekli edilirsiniz. Ama bunu yazıyorum, bir yandan da "ulan burada her şey mümkün" de diyorum. Yani mantıken sgk doğru yolda, gerisi önemsiz, ama Türk işi bi şeyler olur, eline evrağı alan memur kafasınca bişey yaparsa, ona da şaşırmam.

Üst Alt