Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik için başvurdum, yarın hastane sürecin başlayacak. Beni neler bekliyor?

Madmaxeth

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadaslar son bir haftadir forumsa yazilarinizi okuyorum. Tecrubeli olanlarinizdan bagazi tavsiyeler isteyecektim.

Oncelikle ben 2019 yilinda hastalandim, ve ogunden beri calisamadim. Organik olmayan psikoz f28-f29 tanisi kondu. Ama bu igne tedavisi icin verdiklerinde ogrendim.cok siddetli panik atak, paranoya,cok siddetli anksiyete rahatsizliklarimda vardi, ve sanrilar. Iki farkli hastahanede yattim. Ruh sagligi hastahanesinde. Ardindan 2020 yilinda ozele gectim. 1 sene ozelde yatili tedavi gordum.

2021 yilinda sehir degistirerek izole bir yasama gectim. Hastaligim cok artinca tekrar 3 aylik ozele yattim ve geri dondum evime. 2022 ve sonrasinda kendimi tamamen izole edip , hayvanlarimla (13 hayvanim var kedi kopek karisik) - insan gormeden gecirdim. Bu donemde sanrilarim devam etti ama sehir yasaminda oldugu kadar cok degil.
Anksiyetem azaldi stresim 0 a indi. Stabil bir hayata gectim ve bu sekilde yasamayi ogrendim.

Ssk borcum cok birikmis bagkurluyum ben, kendi is yerim vardi. Bunu farkedince malulen emeklilige basvurdum. Sgk sevk talep etti, yarinda muayne gunum.

ben bu surecte yaklasik 10 gun oldu , surekli dusunmekten kendi kendimi hasta ettim yine. Asiri stres yuklendi. Yarin hastahane randevum var ama artik korkuyorum.

Sizlere sorum , tabiki her hekim ayni degildir. Ayni hekim her gun ayni degildir. Baska gunlerde baska sekilde davranabilir.

Tecrubelerinizi yazarmisiniz ? Ne oluyor bu heyet randevusunda ? Ben gitmemeyi bile dusunmeye basladim. Belki tecrubelerinizi yazarsaniz okur ve rahatlarim. Tesekkurler.

Not : malulen emekli olmaya sigortam ve prim gunum yetiyor.

kardeşim telaşlanıcak herhangi bi şey yok ilk olarak sana 7 dr gezeceğin bi rapor kağıdı verecekler tek tek dolaşacaksın ve onlar imzalayıp mühür vuracaklar erken gidersen bir günde de bitirebilirsin iki günde sürebilir pisikiyatri de takılabilirsin kullandığın ilaç varsa raporların varsa onlara bakarlar başka rahatsızlığın da varsa onuda ilgili dr a söyle film isterler ama korkulacak hiç bi şey yok kardeşim sonra o kagıdı varsa eski raporunu da ekle ve teslim et ilk kağıdı aldığın yere onlar sana heyet günü verecekler heyet de bi soru sormuyorlar sadece sana bakıyorlar ve cıkıyorsun sonrada 3 gün içinde kaç aldığın yazıyor emeklilik içinse sana söylemiyorlar sonucunu o sgk ya gidiyor hepsi bu kadar kardeşim hayırlısı olsun ....

Merhaba arkadaslar son bir haftadir forumsa yazilarinizi okuyorum. Tecrubeli olanlarinizdan bagazi tavsiyeler isteyecektim.

Oncelikle ben 2019 yilinda hastalandim, ve ogunden beri calisamadim. Organik olmayan psikoz f28-f29 tanisi kondu. Ama bu igne tedavisi icin verdiklerinde ogrendim.cok siddetli panik atak, paranoya,cok siddetli anksiyete rahatsizliklarimda vardi, ve sanrilar. Iki farkli hastahanede yattim. Ruh sagligi hastahanesinde. Ardindan 2020 yilinda ozele gectim. 1 sene ozelde yatili tedavi gordum.

2021 yilinda sehir degistirerek izole bir yasama gectim. Hastaligim cok artinca tekrar 3 aylik ozele yattim ve geri dondum evime. 2022 ve sonrasinda kendimi tamamen izole edip , hayvanlarimla (13 hayvanim var kedi kopek karisik) - insan gormeden gecirdim. Bu donemde sanrilarim devam etti ama sehir yasaminda oldugu kadar cok degil.
Anksiyetem azaldi stresim 0 a indi. Stabil bir hayata gectim ve bu sekilde yasamayi ogrendim.

Ssk borcum cok birikmis bagkurluyum ben, kendi is yerim vardi. Bunu farkedince malulen emeklilige basvurdum. Sgk sevk talep etti, yarinda muayne gunum.

ben bu surecte yaklasik 10 gun oldu , surekli dusunmekten kendi kendimi hasta ettim yine. Asiri stres yuklendi. Yarin hastahane randevum var ama artik korkuyorum.

Sizlere sorum , tabiki her hekim ayni degildir. Ayni hekim her gun ayni degildir. Baska gunlerde baska sekilde davranabilir.

Tecrubelerinizi yazarmisiniz ? Ne oluyor bu heyet randevusunda ? Ben gitmemeyi bile dusunmeye basladim. Belki tecrubelerinizi yazarsaniz okur ve rahatlarim. Tesekkurler.

Not : malulen emekli olmaya sigortam ve prim gunum yetiyor.
Panik yapma abi rahat ol, erkenden hastaneye git, bir kac polkilinige gireceksin, atlamadan hepsine tek tek sikayetlerini anlat. Sonra heyete gireceksin. Sonra birazdaha bekleyip sonucu ogreneceksin.
Olumlu ya da olumsuz vs olsa da, panik yapmana gerek yok, rahat ol..

Üst Alt