Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
ben elestırmen kadını ask yonunden fazla dıkkate almadım ama hıc gıtmedıgım heveste ettıgım ıtalyada ev fılan alarak aldıgı evı yenılemesını yanına gelen bebegı olacak arkadasına kol kanat germesını begenerek ızledımHep aynı senaryo
Başka bir ülkeye gidip biriyle tanışıp aşk yaşamak...
Tek beğendiğim İtalya sokakları
Sokaklar, insanlar bize ne kadar benziyor
Kübra dizisiniNe izlemek istiyorsun
Kimine göre sarar kimine göre sarmaz kimene göre vakit geçirmek bana göre boş işlerler dünyada ölümden başkası yalan.İzlemeyi istediğim bir dizi, önerir misiniz sarar mı?
Orası öyle tabii ama can sıkıntısı diye birşey var insan vakit geçirecek birşey arıyor.Kimine göre sarar kimine göre sarmaz kimene göre vakit geçirmek bana göre boş işlerler dünyada ölümden başkası yalan.
Virgülsüz direkt okudumİzlemeyi istediğim bir dizi, önerir misiniz sarar mı?
evet kesinlikle öyleOrası öyle tabii ama can sıkıntısı diye birşey var insan vakit geçirecek birşey arıyor.
sorun yok yaVirgülsüz direkt okudum
O yüzden ne izlemek istiyorsun diye sordum.pardon
Sıkı can iyidir kolay cıkmaz, vakti zikir ile geçirmek daha yararlı,ölünce hangı dızıde kim oynuyor konusu ne diye soran olmaz, ilk gün gelen münker ve nekir bunları sormayacak.Orası öyle tabii ama can sıkıntısı diye birşey var insan vakit geçirecek birşey arıyor.
Her koyun kendi bancağından asılır dostum bunu unutma.Sıkı can iyidir kolay cıkmaz, vakti zikir ile geçirmek daha yararlı,ölünce hangı dızıde kim oynuyor konusu ne diye soran olmaz, ilk gün gelen münker ve nekir bunları sormayacak.
Her koyun kendi bancağından asılır dostum bunu unutma.