Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kırgızistan gezisine katılmak isteyen olur mu?

ebrix

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
6
merhaba arkadaşlar ben engelli biri olarak kırgızistan türkiye arasında gidip geliyorum.ilk gezi organizasyonumu arkadaş grubuyla kırgızistana yaptım çok güzel çok keyifli geçti.eğer talep olursa engelli arkadaş grubuyla böyle bir organizasyon daha yapmak istiyorum.kırgızistan gezmek için gerçekten güzel bir ülke insanları çok sıcak kanlı ve türkleri özellikle çok seviyorlar.dağları ovaları çok güzel at binmek isteyen atv sürmek isteyen meşhur oş pazarı.dünyaca ünlü dordoy pazarı ve daha birçok güzel yer mevcut.50 yıl geriye gitmek istiyorsanız bence kırgızistanı deneyin

Detaylı bilgiler yazarsanız herkes daha net Konuşur bence şartları ulaşımı konaklama fiyat vs

@hepkahir,
Aynen öyle ben örnegin uzak doğuya gittim. Tayland o kadar ucuz ve o kadar şeylerle karşılaştım ki anlatamam. Türk parasıyla bedava. Bundan eminim kırgızistanda ucuzdur. Ancak soğuk memleket oraya yaz döneminde gidilir bence

kırgıgızistan gerçekten güzel bir yer.geçen sefer akraba grubu götürdüm.bir haftalık daire fiyatları ortalama 15 bin som .7500 tl ediyor 6 kişi kalabiliyor.dışarda yemek türkiyeye nazaran ucuz.başkent bişkekte fiyatlar pahallı market fiyatları türkiyeden daha yüksek.taksi otobüs.konaklama giderleri türkiyeden uygun.kış dönmemi soğuk geçiyor yaz dönemi antalya gibi aşırı sıcak.en güzel aylar nisan mayıs ayları.bişkek merkez engellilere uygun otel ve kiralık site tarzı daireler engellilere uygun.

nisan ayında gezimiz olacak onun haricinde 20 haziranda kırgızistanın oş şehri ve köy gezilerini kapsayacak yaklaşık 500 km araçla gezimiz olacak

10 kişilk ekiple.dağ gezisi uzun yol at gezisi atv gezisi.bişkek şehrinin tüm tıristik yerleri.tüm otobüs tren ve taksi konaklama .meşhur 5 parmak yemeği kişi başı 20 bin tl.turistik yerlerin giriş ücreti rehberlik ücreti dahildir.

toplam bir hafta ful gezi

Turizm, Şirketiniz mi var ? Bireysel olarak Turistik seyehat için bu kadar kişiyi yada grubu toplayıp götüremezsiniz.

Üst Alt