Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Katip adaylar mülakata tabi mi?

ssenanurd

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar, katiplik için klavye mülakatı var malumunuz. engelliler için mülakat yok diye biliyorum nasıl oluyor? bu konudabilginiz var mı?

@çamlıca,
çok teşekkür ederim. biraz baktım ama nasıl sorabileceğimi bulamadım, anlayamadım.

@çamlıca,
hesap açtım. şimdi girmeye çalışıyorum e posta aktif değil diyor. neyse ben ara sıra girmeye çalışırım yine. sağolun 🙏🏼

@ssenanurd,
Verdiğiniz mail hesabınıza girip size gelen link üzerine tıklayın. Sanırım bu isteniyor.

Bu arada katiplik çok zor ve stresli bir işmiş. Memur forumunda bolca yazıyorlar zaten.
Bunu da dikkate alın.

@çamlıca,
😂 yine öğrenemedim. beş saat beklemem gerekiyormuş😂😂🤦🏼‍♀️neyse bekliycem artık. teşekkür ederim desteğiniz için faydalı bir site keşfettim sayenizde..

Estağfirullah.
Hayırlısı olsun.
Çeşitli türde saldırılardan forumu korumak için böyle uygulamalar olabiliyor.

Adliyede çalışıyorum. Ekpss ile atandım unvanım kâtip değil memur. Adliyede görev yapan kâtip ya da mübaşir alımları ÖSYM merkezi atama ile değil adalet bakanlığı açıktan alim yaparak oluyor. Yani kâtip ya da mübaşir olacaksanız diğer adaylar gibi mülakata girmek durumundasınız.

@Faruk33,
cevabınız için teşekkür ederim. hangi yılda, kaç puanla atandığınızı sorabilir miyim

Üst Alt