Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Karışık anksiyete ve depresif bozukluk için hangi oranda rapor alabilirim?
@OğuzHan112 hocam merhaba bu yapılan son atamalarda ruhsal ve duygusal , zihinsel engelli gruplarından atanan yaklaşık 30 kişinin ataması şimdiye kadar iptal edilmiş bunun sebebi nedir sizce hepsine mi aynı şey yapılacak . Atandıktan sonra uygun görmemişler ve atamaları iptal olmuş
@OğuzHan112 O zaman bunu alırken belirtmeleri gerekmiyor mu? Mesela; aile ve sosyal hizmetler bakanlığı fizyoterapist ve çocuk bakıcıların atamalarını iptal etmiş. Bütün ruhsal ve zihinsellerin atamalarını iptal edeceğine başvuru şartı olarak "Ruhsal veya zihinsel engelli bulunmamak" tarzı bir şey yazabilirlerdi.
0kb genel bir tanı..basit bir el yıkama takıntın varsa buna okb tanısı koyuluyor çalışmanıza mani değil..ancak bütün gününü el yıkamayla geçiriyorsan bu da okb dir fakat çalışmanıza engeldir..
Atamalarda tanıdan ziyade hastalık öykünüz ve tedavi geçmişiniz belirleyici olur.
Buna katılıyorum. Ama merak ettiğim; alırken en başta şart belirtselerdi bu rahatsızlıklara sahip olanlar hiç başvurmazdı. En sonuncu alımlarda sırf bunun korkusundan hep düz memur yazdım. Yapabilecek kapasitede olmama rağmen bilgisayar işletmeni ya da VHKİ bile yazmadım.
Hocam diyelim ki atandım güncel duruma göre mi karar veriliyor .doktor bana ağır OKB sin dedi bu şekilde rapor çıksa çok engel olur mu bana ya da düz memurlukta bir sorun çıkar mı @OğuzHan112
@berke26, acaba düz memurlukta da böyle sorunlar çıkar mı
Evet hocam bu durumda olup da öğretmen olanlar var . Hocam şimdi güncel tedavi görüyorum biraz iyiyim önceki durumuma göre 1 aydır yeni ilaçlar kullandım bana biraz iyi geldi . Böyle devam ederse hastalığım acaba kısmen düzelen 40 orana denk geliyor diye gördüm . Bana da mı 40 verirler o durumda